發新話題

French Special Forces in Action

French Special Forces in Action

再見又是Toyota!

尊重人格, 請勿抄習

What about it?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

一本好書, 我都有本
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 11-8-2007 04:51 發表
一本好書, 我都有本
師兄,想問下邊度仲有得買呢本野?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 11-8-2007 11:49 發表

師兄,想問下邊度仲有得買呢本野?
又係灣仔心記掛...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 11-8-2007 12:05 發表

又係灣仔心記掛...
岩岩睇番原來LEGIONEE兄個法軍新手指南都有提及過呢本野
問之前都冇抄抄佢先,真係唔好意思
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

回覆 #5 皇家御貓 的帖子

在英國買書要得閒去睇下,一輪輪賣完就無,因全部都是特價!但你可以去書局訂,只要有書名,作者就找到!試一試亞馬遜上網!如果你想MS幫你..............但好貴書19.99英磅未計運費,
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 11-8-2007 18:59 發表
在英國買書要得閒去睇下,一輪輪賣完就無,因全部都是特價!但你可以去書局訂,只要有書名,作者就找到!試一試亞馬遜上網!如果你想MS幫你..............但好貴書19.99英磅未計運費,
阿馬信.....貴到痴線...想買本講Rhodesia既都買唔起...

回覆 #4 RYODLi 的帖子

我當年喺煙廠街'三星'買, 而家唔知仲有冇....
本來無一物, 何處惹塵埃

nice...

發新話題