26 12
發新話題

買邊部好...?ps3 or 360??

買邊部好...?ps3 or 360??

ps3:
adv:有mgs4..
    有頭d
    同埋我老爸話用黎睇碟
disadv:d game好似好貴..
360:
adv:有好多fps
    呢度好多師兄有360
disadv:可以話係無...

你地咁多位睇完一定會話360啦..
但係屋企有3個人打機..兩個都話要ps3..
搞到我而家唔知點算

回復 1# 的帖子

邊個比錢就邊個決定啦

會睇碟ge ps3 (ps3

引用:
原帖由 gtoray 於 12-7-2008 18:12 發表
會睇碟ge ps3 (ps3 嚟緊ge口號就係 no game )
打機 ge 買 360
竟然!?
咁360算喇...
放棄MGS4!!x!!

ps3 真係冇咩game令我想買住
想玩,要玩既,360都出....
洗咩諗~
黎啦~ 等你加入我地大家庭

引用:
原帖由 阿明 於 12-7-2008 20:42 發表
ps3 真係冇咩game令我想買住
想玩,要玩既,360都出....
洗咩諗~
黎啦~ 等你加入我地大家庭
諗諗下你都唔係無道理...
令到我想買p3既原因就係MGS4同頭d....
無其他喇= =

又有一個問題...
個modem喺房..部野諗住擺廳..咁點先玩到live?
唔通真係要'lung'條電話線出廳!?

回復 6# 的帖子

搬晒入房~
一係申請多條?? 好似浪費左d啵
最好係用router分出黎

回復 6# 的帖子

搬晒入房~

[quote]原帖由 豬肥 於 12-7-2008 21:05 發表

諗諗下你都唔係無道理...
令到我想買p3既原因就係MGS4同頭d....
無其他喇= =

又有一個問題...
個modem

引用:
原帖由 阿明 於 12-7-2008 21:15 發表
搬晒入房~
搬晒入房就enjoy唔到大電視

絕對肯定必然喪支持交叉盒三六零。
Kurtzns

但360上網打機唔係要俾$$$咩

引用:
原帖由 0608 於 13-7-2008 01:36 發表
但360上網打機唔係要俾$$$咩
要買個 gold membership

引用:
原帖由 gtoray 於 13-7-2008 02:08 發表

要買個 gold membership
有限錢~  最緊要好玩....同仲有得玩~
Kurtzns

係就ps3先la
呢期玩嘔城做特價plan :機+1指定game+hdmi線=送1指定games=全單-$200星期5買仲有10%回贈(匯豐卡)
但係360近期比較多貨(同之前比)仲有多game  但上網就要gold membership  玩嘔城=2499+任何1隻game

26 12
發新話題