發新話題

[兒童不宜] 手槍王黑澤

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-6-2008 16:30 發表
正常而言......呢個topic 應該要del
無露點喎~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-6-2008 21:48 發表

無露點喎~~~
向來都唔比有漫畫網的link
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-6-2008 22:01 發表

向來都唔比有漫畫網的link
o係?!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

在下都係忍到北原俾人迫去同肥仔表白, 至有追睇落去ge欲望 (黑澤俾北原踢爆招認果下, 在下笑到跌落地... -_-)
click>

我搵到條DL既link, Post唔post得?

ps: 呢本係網上作品, 無出過單行本, 應該無版權問題掛??
-但丁

please pm me the link....thanks.

我都要去搵返條link......
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-6-2008 11:18 PM 發表

ps: 呢本係網上作品, 無出過單行本, 應該無版權問題掛??
呢個都算係好長ge同人漫吧? (雖然唔日本ge同人可以有幾長...)
click>

引用:
原帖由 VEC 於 25-6-2008 23:14 發表
在下都係忍到北原俾人迫去同肥仔表白, 至有追睇落去ge欲望 (黑澤俾北原踢爆招認果下, 在下笑到跌落地... -_-)
我始終覺得佢係一個真男人.....

引用:
原帖由 HunterX 於 25-6-2008 23:18 發表

係lor, 我之前都有考慮過呢個問題
但係個網好似好多其他作品有版權問題?

引用:
原帖由 gtoray 於 26-6-2008 01:38 發表

呢個得啦掛~?

引用:
原帖由 VEC 於 26-6-2008 01:14 發表

呢個都算係好長ge同人漫吧? (雖然唔日本ge同人可以有幾長...)
應該算係掛... 因為本身係網絡小說~~
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 26-6-2008 01:38 發表

咁淨係得呢套漫畫既download link出唔出得?
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 26-6-2008 02:13 發表

應該算係掛... 因為本身係網絡小說~~
小說外傳講好多須川.... 好萌呀...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 02:15 發表

小說外傳講好多須川.... 好萌呀...
須川真係好正......
-但丁

發新話題