發新話題

BF : Bad Company

好 lag 啊.....
希望到正式版唔係咁...

引用:
原帖由 gtoray 於 8-6-2008 01:36 發表
好 lag 啊.....
希望到正式版唔係咁...
lag到pk

引用:
原帖由 bonzonie 於 8-6-2008 01:41 發表

lag到pk
d 飛機坦克好唔 user friendly
chopper 仲難用過 gta ....

引用:
原帖由 gtoray 於 8-6-2008 01:47 發表

d 飛機坦克好唔 user friendly
chopper 仲難用過 gta ....
個直升好難

死喇,我唔係好識玩嚕.........
單打初期比架車屈死左我好多次

我成日車死自己友...XD
兵種方面...我自己鐘意做工兵....因要坐車嘛...
今集工兵都好crazy....又有狗

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 8-6-2008 02:43 發表
今集工兵都好crazy....又有狗獱手...又有電批做整車佬....單騎深入仲可以派medic pack比自己食...

各位自由城朋友. ...
我打淨60隻未打,但好驚跟相打完之後發覺仲有未打都唔知點死好

[quote]原帖由 learngod86 於 8-6-2008 02:43 發表

只愛老狙

未用過其他兵種

頭先同ball ball同team

ball ball 用tank 巧叻叻

[quote]原帖由 learngod86 於 8-6-2008 02:43 發表

我今晚dl.....我做咩兵好呢?有無d游水位架?

我冇影到一鋪298分呀
我發覺自己岩用416同散彈

做工兵~

引用:
原帖由 b.jam 於 8-6-2008 04:26 發表
我今晚dl.....我做咩兵好呢?有無d游水位架?
死仕,引火果d

CGFuck Company

1.ballball (416步槍人woo)
2.bonzonie (m95 狙人)
3. gtoray (工兵"工公")
4. learngod
5. Jam Jam

發新話題