38 123
發新話題

世紀軍事展吐相區

世紀軍事展吐相區

傻瓜機請勿見怪

我承認...我好偏坦班法佬...
先黎展品

法佬chaos time

邊個夠我支minimi搶鏡!

螳螂捕蟬, 黃雀在後

法佬我咩都唔知架

美佬

一面無奈的英佬

美+英

唔好意思...都係有d手震...3位私下搵我要not-edited版...
本帖最近評分記錄
  • Kuznetsov 威望 +10 相片分享 16-6-2008 00:47
  • Kuznetsov 金錢 +10 相片分享 16-6-2008 00:47

完左未呀?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-6-2008 21:06 發表
完左未呀?
完左......前日星期日系最後個日
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 17-6-2008 18:33 發表

完左......前日星期日系最後個日
星期日我去左 影左幾張tank
之後就頂唔住走左...

我見到第四幅相有位師兄著住件嘅RAF Tropical No.1 Uniform (應該係一般嘅士兵,事關係佢臂嘅位置又見唔到士官嘅軍階。同時間係佢衫袖嘅位置又見唔到軍官嘅官階)。

小弟不才,以我所知No.1 Uniform 同 Stable Belt(粗藍+幼淺藍+粗紅) 好少配埋一齊用 。呢啲係Optional Item 以我所知要用都係著No.2 Uniform嘅時候用多啲。

師兄可能係Crossover....

死圖的= =

整整佢吧…

引用:
原帖由 cocacola 於 18-6-2008 12:09 發表
我見到第四幅相有位師兄著住件嘅Tropical RAF No.1 Uniform (唔知係軍官or士官,因為淨睇後面分唔到)。

小弟不才,以我所知No.1 Uniform 同 Stable Belt(粗藍+幼淺藍+粗紅) 好少配埋一齊用 。呢啲係 ...
我影架咋, 我乜都唔知架
引用:
原帖由 XDD12348 於 18-6-2008 12:17 發表
死圖的= =

整整佢吧…
邊有死圖:x

orz…

我睇會死圖= =

我的情況:

引用:
原帖由 XDD12348 於 18-6-2008 12:23 發表
我的情況:

你應該係BLOCK左PHOTOBUCKET呀

引用:
原帖由 zeta 於 18-6-2008 12:27 發表

你應該係BLOCK左PHOTOBUCKET呀
醫生醫生,有冇得救,點救= =?

引用:
原帖由 cocacola 於 18-6-2008 12:09 發表
我見到第四幅相有位師兄著住件嘅RAF Tropical No.1 Uniform (應該係一般嘅士兵,事關係佢臂嘅位置又見唔到士官嘅軍階。同時間係佢衫袖嘅位置又見唔到軍官嘅官陌)。

小弟不才 ...
又no.1 又 no.2真係搞到小弟頭都大埋
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 XDD12348 於 18-6-2008 12:31 發表

醫生醫生,有冇得救,點救= =?
unblock 佢

引用:
我見到第四幅相有位師兄著住件嘅RAF Tropical No.1 Uniform (應該係一般嘅士兵,事關係佢臂嘅位置又見唔到士官嘅軍階。同時間係佢衫袖嘅位置又見唔到軍官嘅官階)。

小弟不才 ...
這是RAF no.6, no.6的官階放在肩上,
的確, Stable Belt好少用在no.1,
但no.6配Stable Belt我都有見過, 不過唔多

皇家空軍

引用:
原帖由 zeta 於 18-6-2008 13:26 發表

unblock 佢
唔識

38 123
發新話題