33 123
發新話題

兩套 殺必死向新番...狐仙砲友 & To LOVE

兩套 殺必死向新番...狐仙砲友 & To LOVE

而家日本既播放尺度咁大既?兩套都係挑戰緊TV放送既極限?

狐仙砲友
第一集能登正太已經被推倒了...冇衫畫面集集都一大堆...幾乎係H動...囧

To LOVE
很好很強大既OP...內容一集比一集露得多...最新呢集可以一次出街換幾廿件衫!
呢套我係為了子*而睇,即係主角個妹!

注:守凪了子(cv:花澤香菜)
zegapain女主角,我最中意既CV(把聲)

我剩係鍾意睇to love d衫消失果陣........

狐仙砲友 岩岩睇埋第3集....連SM都玩埋...囧rz

Kanokon 真係會睇到 "stand-up" ga wor....

To love 我鍾意西連寺春菜.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-4-2008 23:07 發表
Kanokon 真係會睇到 "stand-up" ga wor....
你太年輕啦!
我都年輕

狐仙砲友 ....................

根本就係色誘 ......................

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2008 01:22 發表

你太年輕啦!
我都年輕

相較狐狸砲友
我不如去看我家有隻金毛狐算了......

狐仙砲友
我家有隻金毛狐算
TO 甩
真係必看之作......

引用:
原帖由 alien 於 23-4-2008 20:05 發表
相較狐狸砲友
我不如去看我家有隻金毛狐算了......
我見佢唔係原作畫風就無視左啦....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-4-2008 23:07 發表

....
泰國浴都出埋....
超意淫...

引用:
原帖由 gtoray 於 24-4-2008 05:33 發表

泰國浴都出埋....
超意淫...
泰國浴對於跑開馬...既阿公黎講應該係少事黎咋喎......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

已經出到5集,感覺狐仙砲友比較格硬地H
TO LOVE正好多!服務不比砲友狐少,而且惡搞同笑點充足,OP ED都好好關照,4月番既OP最好睇就係TO LOVE同迷宮塔

另外個人原因係,討厭正太(能登都係咁話),中意妹妹(仲要係我最愛配音!)

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-5-2008 21:57 發表
已經出到5集,感覺狐仙砲友比較格硬地H
TO LOVE正好多!服務不比砲友狐少,而且惡搞同笑點充足,OP ED都好好關照,4月番既OP最好睇就係TO LOVE同迷宮塔

另外個人原因係,討厭正太(能登都係咁話),中意妹妹(仲要 ...
你漏左神作畫之macross F

引用:
原帖由 zeta 於 2-5-2008 22:11 發表

你漏左神作畫之macross F
macross F既作畫對我呢D幾乎睇晒所有新番既黎講,非常一般
戰機佢用CG,人又畫得唔係靚

33 123
發新話題