17 12
發新話題

6*

6*

點先做到6*?

我打賣直昇機落黎都係得5*
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 22-5-2008 09:41 發表
點先做到6*?

我打賣直昇機落黎都係得5*
要衝過一d封左ge橋
如果你已經解曬所有島就冇ga喇

引用:
原帖由 gtoray 於 22-5-2008 16:41 發表

要衝過一d封左ge橋
如果你已經解曬所有島就冇ga喇
must die hard....

回覆 #2 gtoray 的帖子

you can still do that by killing cops nonstop..

5星中段d警察多到殺唔晒.....

swat係4星,咁5星係fbi  or 6星呀?

引用:
原帖由 b.jam 於 23-5-2008 16:25 發表
以往係軍隊

而家冇左LU~

想6星的話
去醫院 跳入辦事處行 之後慢慢殺 一陣就6星

我試過屋企撩d PC好易有6星

引用:
原帖由 b.jam 於 23-5-2008 16:38 發表
如果你由三星極快速咁升到五星既話(快到swat都未趕得切出黎),咁你就會同fbi打,
如果你去四星果陣等佢d swat load出黎先繼續加星,咁就會一直同swat打,所以我係四星果陣會留一留手

引用:
原帖由 JASON1988 於 30-5-2008 01:03 發表
如果你由三星極快速咁升到五星既話(快到swat都未趕得切出黎),咁你就會同fbi打,
如果你去四星果陣等佢d swat load出黎先繼續加星,咁就會一直同swat打,所以我係四星果陣會留一留手
我都未見過 fbi
會唔會比 swat 強呢?
用沙鷹?

引用:
原帖由 gtoray 於 30-5-2008 01:10 發表

我都未見過 fbi
會唔會比 swat 強呢?
用沙鷹?
一擔坦,都係m4,shotgun,mp10,但感覺仲廢過swat,而且打嬴呢班友冇咩滿足感

琴晚,用架''界款車''隊過其他島,立即變6星。。界款車好鋼水。。可以頂到5分鐘,完成one man army後就自爆。。過左lu

開晒d島...冇得六星
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

17 12
發新話題