發新話題

版規討論

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-5-2008 23:51 發表

我覺得....如果係人體既.....應該照出,除非係性意味.....嘩,搵淫審署都搞唔掂wor!
黑白同low key影的內敏d,所以可以接受/ set 番權限
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

不過呢.....影人體的....相信cgf有影的人....少到無
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 20-5-2008 23:58 發表
不過呢.....影人體的....相信cgf有影的人....少到無
有機會既.....

回覆 #17 莊家-犯罪無間 的帖子

有人玩自拍

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-5-2008 00:01 發表

有機會既.....
隔離op台好耐之前有一張

引用:
原帖由 louisli 於 21-5-2008 00:30 發表

隔離op台好耐之前有一張
咁點處理先??

同一情況o係呢版出現的點搞??

我認為就唔好喇
始終係藝術定色情, 學 adrianyahk 話齋, 搵淫審署都搞唔掂

引用:
原帖由 gtoray 於 21-5-2008 19:57 發表
我認為就唔好喇
始終係藝術定色情, 學 adrianyahk 話齋, 搵淫審署都搞唔掂
其實我地咁多個當中有幾多個玩人體攝影ja....
加上人地forum比,我地都可以唔比架ja....
我支持阿公 我都認為唔好

同意..無謂比位人地入..

引用:
原帖由 gtoray 於 21-5-2008 19:57 發表
我認為就唔好喇
真係有呢d相出....先討論啦~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-5-2008 21:54 發表

真係有呢d相出....先討論啦~
王子比個版規初稿 sin
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 21-5-2008 22:00 發表

王子比個版規初稿 sin
我.....管自己都管唔掂wor....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-5-2008 22:02 發表

我.....管自己都管唔掂wor....
比個任務你
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 21-5-2008 22:03 發表

比個任務你
附加版規:
1. adrianyahk在攝影版有絕對控制權
2. 火星人唔俾講火星話
3. 嚴禁post出,分享淫穢照片,跟Girl版一樣
4. 不得直出商戶名稱

好似有d唔關事...

我出緊個初稿

發新話題