發新話題

C.O.D. 4 出了~~~

[quote]原帖由 mike-mike 於 11-11-2007 16:25 發表

我買左隻game都未正式玩過..一開機入碟已經hand機...不斷係咁hand....
真係無哂引...x!!

引用:
原帖由 ~小藍孩~ 於 11-11-2007 23:53 發表
我買左隻game都未正式玩過..一開機入碟已經hand機...不斷係咁hand....
真係無哂引...x!!
要整嚕~
1次我記得都係咁

我用左打爆左,準備打第二次

回阿公, 我都有試g36c, 係好d...不過重差好遠.
另外想問下20秒以下clear到的朋友, 中途有冇轉過槍? (入匣相信就一定唔夠時間)
同埋間屋好迫, 好似唔多啱跑, 大家都係行路多?
尋晚打到阿仔仔自殺個度, 乜咁睇唔開呀
玩咗3個mission啦, 發覺各有特色, 又有得玩唔同post, 最正係狙擊手, 由入城至狙擊, 再到逃亡, 一路都好過癮, 好玩!!
第2係c130...好有feel
第3係sas開頭個kill house, 不過揸mk23個度就

眼光光~

[quote]原帖由 mike-mike 於 12-11-2007 11:54 發表
回阿公, 我都有試g36c, 係好d...不過重差好遠.
另外想問下20秒以下clear到的朋友, 中途有冇轉過槍? (入匣相信就一定唔夠時間)
同埋間屋好迫, 好似唔多

引用:
原帖由 gtoray 於 12-11-2007 23:20 發表

中途唔使轉槍, ko第一個靶(左)之後
第二,三個靶可以一aim打曬,
之後要跑, 跑到落樓梯個靶用LT一aim  即射(如果放左RS唔跑而 un-aim 咁 shoot 反而會有d delay)
ko第四個 target 之後即按實 LB , flashb ...
多謝!! 好詳細的攻略, 但尋晚我一心爆機, 今晚我會再試!!
狙擊手個場有好多要sneaking的動作要做, 令我諗番起MGS

但MGS就算俾人發現都唔會話好慘...又會TIME OUT, 但COD4的呢排一出事就...

爬地過BMP個場都試咗好多次, 先搵到條路出黎.

終於爆了...飛彈發射場個度都幾難打...結局的安排亦幾有趣.

最後加版的個排飛機都好過瘾, 可以射穿PARTITION個度都好真, 睇書記得GSG9個次都有個犯係係廁所中被枝MP5 FULL死...
眼光光~

引用:
原帖由 gtoray 於 12-11-2007 23:20 發表

中途唔使轉槍, ko第一個靶(左)之後
第二,三個靶可以一aim打曬,
之後要跑, 跑到落樓梯個靶用LT一aim  即射(如果放左RS唔跑而 un-aim 咁 shoot 反而會有d delay)
ko第四個 target 之後即按實 LB , flashb ...
好詳盡喎,等我都試下先,我最快得23.5sec喳

yeah,19.90呀

引用:
原帖由 波仔 於 14-11-2007 00:59 發表
yeah,19.90呀
yeah~~ 20G

今日夜晚先買COD4
好彩睇左呢post先..
家陣知道要20秒內
頭先都解鳥!~
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

聽你地講頭先再玩有19.0s.....不過會解乜呢?

玩多十次後都係得22.8咋... ...
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 14-11-2007 23:20 發表
玩多十次後都係得22.8咋... ...
善用G-36既穿透力.....我最尾間房隔板打個靶既.......

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-11-2007 22:25 發表
聽你地講頭先再玩有19.0s.....不過會解乜呢?
xbox360 先有成就分ga~

發新話題