20 12
發新話題

Marui MP7 新手想知點改裝外型

Marui MP7 新手想知點改裝外型

各位師兄好,小弟剛剛買咗馬記MP7想用作打CQB,但未買任何upgrade parts,  如果唔怕貴,想改得支槍有型D,又想買支易睇D嘅紅點鏡,可以有咩選擇呢?應該去邊度買呢?我連應該打咩氣都未知,打咩珠有咩分別又唔太清楚,什麼上船下船又唔知,希望有師兄指教指教,小弟會用心學習,萬分感謝!

你應該先去 civiliangunner.com 看完"新手指南"

幾型要睇個人..
仲有學返樓上師兄話...睇完新手指南再問.

我諗你都係先諗下點樣舞得掂你手頭上支野先. 舞得掂先諗點型都未遲. 廢事你到時支槍型過張國榮果支, 但係舞起上黎成個谷德超咁...

UNDER DEVELOPING

多謝師兄提點!

小弟個人意見: 紅點鏡, 鎗燈+老鼠尾, sling mout
已經係最好, 其他小配件可視乎個人習慣及喜好選擇加與唔加

你可以埋條下rail嘅,不過要永久性切左前手把。。。

最簡單一條CQB BUNGEE SLING. 紅點可有可冇, 電筒可有可冇.

MARUI支野最好就用134A GAS, 貴既用原裝, 平既用香港牌子都OK.

明白支野點玩係重要. 同埋睇你要支野影相定係打GAME. 打GAME既, 玩掂佢就係型

多謝師兄提點!

我覺得拎兩支入場,放O係腰套度,再著件褸O係面,兩手空空咁入場,咁先型

引用:
原帖由 kkeith 於 12-12-2012 23:14 發表
我覺得拎兩支入場,放O係腰套度,再著件褸O係面,兩手空空咁入場,咁先型
貢有米

外觀野mp7玩法唔多,最多噴埋佢

引用:
原帖由 於 4-12-2012 01:48 發表
我諗你都係先諗下點樣舞得掂你手頭上支野先. 舞得掂先諗點型都未遲. 廢事你到時支槍型過張國榮果支, 但係舞起上黎成個谷德超咁...
爭支十倍鏡

附件

13-12-2012 13:38

引用:
原帖由 -l- 於 2012/12/13 13:38 發表

爭支十倍鏡
M203??

引用:
原帖由 -l- 於 13-12-2012 13:38 發表

爭支十倍鏡
仲有燈

20 12