38 123
發新話題

請問電槍 能否使用 12V鉛酸充電電池 ??

個摩打會唔會頂唔順??  
求解答...唔該哂

引用:
原帖由 BoRiS 於 23-7-2012 22:25 發表
個摩打會唔會頂唔順??  
求解答...唔該哂
鉛酸電池好大舊喎,比乜野電槍用....???

HAPPY SHOOTING!

附件

23-7-2012 22:51

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

你果把係m1919??

引用:
原帖由 T-800 於 23-7-2012 22:47 發表

鉛酸電池好大舊喎,比乜野電槍用....???

e舊野咩size呀...

引用:
原帖由 tango1997 於 23-7-2012 22:51 發表
得就梗得.....科技大倒流...? 12V同電流既鋰電甚至NI-MH車仔電都比鉛酸電 / 粉電輕巧得多....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

比火神用

引用:
原帖由 faihk 於 23-7-2012 22:55 發表

e舊野咩size呀...
鉛酸電池軍醫公司有幾件:12V 7AH、12AH、24AH,舊舊磚頭咁重...

我都有舊4.4Ah係屋企

引用:
原帖由 T-800 於 23-7-2012 23:04 發表

鉛酸電池軍醫公司有幾件:12V 7AH、12AH、24AH,舊舊磚頭咁重...

用吉普打咩?

引用:
原帖由 faihk 於 23-7-2012 23:05 發表

用吉普打咩?
舞台設備流動電源(?)

唔係會燒摩打咩?咁高A數....

DEL

引用:
原帖由 enochtam2 於 23-7-2012 23:11 發表
唔係會燒摩打咩?咁高A數....
我都想知道呢問題...有冇師兄可以解答下我...

引用:
原帖由 一舊水 於 23-7-2012 23:06 發表

舞台設備流動電源(?)
好多用途既...只要吾怕大舊夾重鉛酸電池電量大又平宜,可謂大件夾抵食....

38 123
發新話題