25 12
發新話題

傳解放軍殲-8曾在南海為台軍機護航

傳解放軍殲-8曾在南海為台軍機護航

血濃於水

本是同根生呀嘛

架c130應該可以飛得比菲律賓漿機高
如果有裝m134既話 菲戰機應該都唔敢亂開火
用飛彈打運輸機佢地又無錢喎
始終呢個係單方面報導 可信性有幾高

引用:
原帖由 JBL 於 8-6-2014 21:40 發表

台灣部分人唔係咁諗.......

?oh=b419cc7d4695233331292ca3b9867beb&oe=53F95A65

高雄的某 ...
下圖改圖味濃

台灣人點會甘諗 見軍火X班友成日話要反攻大陸

自作多情

以台灣既能力要反攻隨時都可以做得到
只不過呢個將會係親中行為 會完成兩地統一既情況

引用:
原帖由 Jonny.R 於 8-6-2014 22:21 發表
台灣人點會甘諗 見軍火X班友成日話要反攻大陸
係香港有D人成日話要搞革命等等,到最後………

引用:
原帖由 JBL 於 8-6-2014 21:40 發表

台灣部分人唔係咁諗.......

? oh=b419cc7d4695233331292ca3b9867beb&oe=53F95A65

高雄的某 ...
其實好多港燦都係甘念

一至兩年前,有一期<亞太防務>訪問台灣退役飛官也有提過這一件事,據說是c130去太平島,期間菲律賓升空表態,在發現其後方有尾隨的殲8雙機編隊,然後驚覺離去。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 9# 的帖子

這樣“不沉航母“就保不住了。
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 5#,12# 的帖子

這堆傢伙又能為自己的理想付出多少? 這種只會“刷存在感的東西“,是最佳的“左右大局栓子“,十分好用,而且易於操作

支那人 不等如 中國人

25 12
發新話題