發新話題

做賊唔買ak可以有咩揀

引用:
原帖由 osman919 於 6-5-2012 23:06 發表
我唔識試槍,想搵c兄教下路~
睇下6mm兄精心寫既新手指南

虎膽龍威用軍版AUG

引用:
原帖由 tango1997 於 6-5-2012 23:21 發表
虎膽龍威用軍版AUG
仲有好多MP5

回覆 1# 的帖子

"The Town"

D 賊用HK416, 火力壓制好過FBI 用 M4.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

做賊搵槍用都要揀款?

引用:
原帖由 osman919 於 6-5-2012 22:35 發表
賊冇理由用m4架,不過其實我好鍾意m4,
但成班一齊新手既朋友都話做賊,
唔想要ak可以用咩呢??
咪住先!賊點解唔用得M4?如果嚴M4唔好用!會jam夾的話!但又冇AK的話!當可以買一支!TAR21啦!臺灣啲大哥用佢呀!

......賊冇理由用m4????? 誰說的????AR15卡賓是世界兵賊僱兵通用....馬仔國有MARKING就只有美國兵專用,但還有很多其他生產商如大毒蛇S&M ,,OLYMPIC,TROY等中等價錢商品大受民間和地下世界歡迎,特別是大毒蛇的XM15,最經典例子是荷里活搶劫案....

引用:
原帖由 mouselkm 於 7-5-2012 19:38 發表
......賊冇理由用m4????? 誰說的????AR15卡賓是世界兵賊僱兵通用....馬仔國有MARKING就只有美國兵專用,但還有很多其他生產商如大毒蛇S&M ,,OLYMPIC,TROY等中等價錢商品大受民間和地下世界歡迎,特別是大毒蛇的XM15,最 ...
做賊點解唔搶得美國兵枝槍

回覆 39# 的帖子

......小弟強調是指一般場合....,嚴格上美佬兵 每年D MIA KIA也不少,有時退役兵器會大量拍賣出售到海外,或作軍事援助送出,賊揸美國國有MARKING也不是零可能....正如利比亞民兵有P90一樣,如果講搶的話,揸M1A2接應也可以....問題是可能性

引用:
原帖由 tf141 於 6-5-2012 23:22 發表

仲有好多MP5
中国同巴基斯坦都有生產

G3 都可以

你一定未睇過 Heat 呢套電影
做賊唔一定用 AK 既 !! AR15 到可以嫁 ...
FAL  Galil   等等

另外 Die Hard 中 AUG MP5  到好廣為熟知的

上述到唔岩...
仲有 UZI MAC-10  Steyr SPP 等等

THX SO MUCH

諗唔掂,整十幾個手榴彈上身,大叫沖出去囉...

發新話題