發新話題

港女2017 - 高潮同尺數卦鈎

引用:
原帖由 rho837 於 19-2-2017 17:34 發表

男人做生做死至得個啲啲! 呢啲女想瞓向床上叫兩聲就發逹! 唔公平!
男人都可以食軟飯架喎
咁呢個地球梗有大把好似R兄你咁事業有成又視女人如玩物既人生勝利組
有求有供je

引用:
原帖由 rho837 於 19-2-2017 17:34 發表

男人做生做死至得個啲啲! 呢啲女想瞓向床上叫兩聲就發逹! 唔公平!
D女只要五官端正,有奶又肯露既肯定兩餐唔憂
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:

標甘既價未必有人要呢...
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

有二千呎樓的男人會選靚女定動物返去搞高潮?
有時學識自量再叫價,叫錯價後減價都未必有人要

究竟世界上還有神嗎?

喜歡不?
引用:
原帖由 jn_jona 於 18-2-2017 19:57 發表
聽到呢句 我諗起既第一個詞語就係:臭雞
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 20-2-2017 02:06 發表
喜歡不?
我偶像
好想比佢瘋狂咁鬧

引用:
原帖由 rho837 於 19-2-2017 15:51 發表
http://hk.dv.nextmedia.com/actio ... 30622392.1479521083

MK妺想扮上菜"用美色去千"麻甩佬千尺樓! 樣又唔咪明星姐仔look及底鳩能! 最多值三千過夜! 食屎啦 ...
哇~ 果副專容....個鞋抽下巴
真係膠都費時比
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gtoray 於 19-2-2017 21:35 發表

男人都可以食軟飯架喎
咁呢個地球梗有大把好似R兄你咁事業有成又視女人如玩物既人生勝利組
有求有供je
呀公! 講呢啲! 吹到咁大!

只係覺得啲歪風氣越來越嚴重有公開及年輕化認命做二奶小三一咁款!

當年懷疑有啲女同事都係同BOSS上床上位, 但係都要兩方面落苦工做事! 唔同現在! 我怕下一化重激!

叫佢坐枱我都搵媽咪彈鐘啦大佬......
引用:
原帖由 2slow 於 20-2-2017 09:23 發表

哇~ 果副專容....個鞋抽下巴
真係膠都費時比
究竟世界上還有神嗎?

咁唔好討既角色都接黎做依家巿道真係差

引用:
原帖由 rho837 於 20-2-2017 10:05 發表

只係覺得啲歪風氣越來越嚴重有公開及年輕化認命做二奶小三一咁款!

當年懷疑有啲女同事都係同BOSS上床上位, 但係都要兩方面落苦工做事! 唔同現在!  ...
你又諗下喎
無咁既女人, 你地班老細又邊有女玩呢?
唔通純情少女, 鄰家女孩咩又會比你玩咩?

引用:
原帖由 rho837 於 20-2-2017 10:05 發表

當年懷疑有啲女同事都係同BOSS上床上位, 但係都要兩方面落苦工做事! 唔同現在!  ...
其實已經年輕化左好耐...唔少讀緊書已經做媛X

對佢地呢類女仔黎講...訓兩訓就話有錢收...仲要收唔少...第日讀完書出黎仲邊捱到日日返10個8個鐘工

再講亦唔少女仔對炫耀後被捧到上天係零抵抗力...最簡單睇執圖可以執到第2個人黎都仲可以認係自己已經知

講真...現今世代...有幾多個真係屋企飯都冇得開所以要做呢D野啦...多數係要黎買奢侈品/炫耀多

曾經網上睇過一個POST...講外國自從FB呢類社交平台出現後帶來既影響

訪問入面大部份有長期上開FB既小朋友感覺唔開心..原因係經常見到FB內朋友既炫耀

而在FB內得到LIKE遠比父母親人讚美來得開心...所以師兄話怕下一代會仲激...其實都唔洗怕...因為一定會

引用:

呢股歪風對你無壞wor,你都上岸咯

同BOSS上床仲要落苦工做事,咁上床就吾係為上位....為興趣啦

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

要一個五官標緻身材不錯識得著下衫又要欣賞D前途未卜既日捱夜捱為人正直放工返屋企打機的樣貌普通適婚男子既女青年,仲要以苦為樂咁迫當房住公屋,係咪更難出現呢

《河湟有感》司空圖

發新話題