發新話題

番工好眼訓,放工好精神

今日要返學 照照鏡真係初四咁既樣
最攞命就係新年食得野多 放完假先黎肚痾

引用:
原帖由 gtoray 於 3-2-2017 12:53 發表
兩人一狗真好,又無人黎屋企
執屋都慳返
咁間屋會繼續亂落去...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 屈濕 於 3-2-2017 13:06 發表
我唔單止鍾意乾淨,仲要整齊
D野一亂/污糟,我唔執唔抹我會好蘿蘿攣
所以屋企大部份地方都乾淨整齊
我唔食下午茶就係好蘿蘿攣..
人怕出名 芝怕肥/_\

有年依舊自我放多過人幾日假,到想返工嗰日就發燒又發冷,睇醫生都係諗住休多日,點知醫生活係偏桃線炎一畀就畀咗四日病假,唔記得又冇休埋星期六日,反正公司冇乜人理我返唔返工,係得車手會問我返唔返,要唔要兜埋我返工。

引用:
原帖由 reniless 於 3-2-2017 13:28 發表
有年依舊自我放多過人幾日假,到想返工嗰日就發燒又發冷,睇醫生都係諗住休多日,點知醫生活係偏桃線炎一畀就畀咗四日病假,唔記得又冇休埋星期六日,反正公司冇乜人理我返唔返工,係得車手會問我返唔返 ...
一野四日病假!!
師兄好嚴重喎=(

人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-2-2017 13:12 發表
今日要返學 照照鏡真係初四咁既樣
最 命就係新年食得野多 放完假先黎肚痾
噢撈~~~ 睇醫生可能比較多人阿=(
take care~~

不過我仲係好想食年糕~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 3-2-2017 13:29 發表

噢撈~~~ 睇醫生可能比較多人阿=(
take care~~

不過我仲係好想食年糕~~
痾清應該無事了
本第想自製dayoff 但有堂要attendance 無得連假

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-2-2017 14:27 發表

痾清應該無事了
本第想自製dayoff 但有堂要attendance 無得連假
咁師兄保重飲多啖暖水了~~
^^
attendance呢D野....簽完名..出去講個電話...唔小心行遠左...咦時間又差唔多咯...不如...
人怕出名 芝怕肥/_\

有工開至對放假有feel!

唔眼訓因為好清閒,反而收工先眼訓,成日睇睇下電話恰眼訓

引用:
原帖由 rho837 於 3-2-2017 15:38 發表
有工開至對放假有feel!
我放假好好feel唔駛對比架~~~~~
人怕出名 芝怕肥/_\

我都食得太多
日日返到公司打大佬

引用:
原帖由 louisli 於 3-2-2017 15:47 發表
唔眼訓因為好清閒,反而收工先眼訓,成日睇睇下電話恰眼訓
試過臨訓前,好眼訓但係又想轉埋場珠消體力,跟住天降完等過版果陣訓著左,手一鬆個電話hum落埋面度....                                                                                                                                                                                       
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 ++朗++ 於 3-2-2017 15:50 發表
我都食得太多
日日返到公司打大佬
下午茶時間到~~~

食完再打~
人怕出名 芝怕肥/_\

香港打工既。。。有邊個唔係咁

發新話題