發新話題

[others] Cybergun FNS-9 開箱

唔通真槍都是..前後Sight有好大的隙..
我的FNX都是這樣子,估不到連這支FNS-9都是這樣子 Thx for sharing

有無可能有RMR版

FNS9真槍圖....縫就是那樣子

回33#
多謝C Hing給予真槍圖片,原來玩具槍無做錯

引用:
原帖由 jacko 於 16-3-2017 21:37 發表
今天從天堂入手,入手價(@),相當值得,做功除前後Sight有好大的隙之外,其他地方都做得很好,畢竟是FN授權,marking不錯,滑套與下身挺緊致的,搖起來也沒有什響聲. 拿上手感覺比之前FNX更好握,更合手型. 試射時可真 ...
我又要買平菜

引用:
原帖由 oldguy 於 17-3-2017 21:37 發表

我又要買平菜
等下,好快
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

跟 J 大衫尾購入FNS9 一柄。

可入 579 快拔。

這是老翻快拔匣套

另外值得一讚的是,匣只重 23X ,有24 發,輕得很。1911 匣大概180 克, GLOCK 17 匣大概 270 克,HI CAPA 匣 340 克。
匣輕對落場來說是好事。

附件

17-3-2017 22:19

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

回覆 32# 的帖子

如果有RMR版即時吸引力大增
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

J大哥有冇試下佢既集彈性吖?
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

等RMR slide
我黎緊想入支可以有RMR既手槍
但諗緊FNX 換agency 既glock VP9T 定呢支既RMR

引用:
原帖由 oliver1997 於 18-3-2017 00:48 發表
J大哥有冇試下佢既集彈性吖?
等落埸

引用:
原帖由 BLSK 於 18-3-2017 01:25 發表
等RMR slide
我黎緊想入支可以有RMR既手槍
但諗緊FNX 換agency 既glock VP9T 定呢支既RMR
咩嚟?

引用:
原帖由 gtoray 於 16-3-2017 22:03 發表
打燈唔夠
我要攞返三分

附件

IMG_5152_大小 .JPG (81.2 KB)

18-3-2017 18:48

IMG_5152_大小 .JPG

IMG_5154_大小 .JPG (70.71 KB)

IMG_5154_大小 .JPG

IMG_5156_大小 .JPG (72.46 KB)

IMG_5156_大小 .JPG

IMG_5158_大小 .JPG (69.79 KB)

IMG_5158_大小 .JPG

IMG_5190_大小 .JPG (81.21 KB)

IMG_5190_大小 .JPG

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +3 轉身射個3分波 19-3-2017 19:16
  • gtoray 金錢 +3 轉身射個3分波 19-3-2017 19:16

4 個讚好! TOP

好fit 喎

性感

發新話題