發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

想請問師兄呢個係未 gp 金屬身和d 位 fit 唔 fit ?

thanks!

GP身幾好ar....d位都幾fit...汁左少少野
1. 係個trigger差少少位入唔到pin....磨少少就ok
2. 個Assist knob窿要汁大少少先順暢

引用:
原帖由 ayaka 於 21-10-2008 22:55 發表
GP身幾好ar....d位都幾fit...汁左少少野
1. 係個trigger差少少位入唔到pin....磨少少就ok
2. 個Assist knob窿要汁大少少先順暢
C兄你就好啦,我就無咁幸運,要左執右執先究掂,如果耍拆鎗D攝咗落去的介指耍由頭再攝過lu

附件

21-10-2008 23:32

我都懷

附件

DSCF2416 b.jpg (114.98 KB)

22-10-2008 14:06

DSCF2416 b.jpg

DSCF2417 b.jpg (110.72 KB)

22-10-2008 14:06

DSCF2417 b.jpg

引用:
原帖由 kyuen 於 21-10-2008 23:32 發表

C兄你就好啦,我就無咁幸運,要左執右執先究掂,如果耍拆鎗D攝咗落去的介指耍由頭再攝過lu
!!!GP唔通有debug ver.????

引用:
原帖由 d.s 於 23-10-2008 01:06 發表

!!!GP唔通有debug ver.????
我都唔知ar,,,想聽其他D C兄係咪一樣呢,呢支M4最吸引其中之一就係隨時可以打開机倉清理機件同維修的彷真操作,但現在打開同窋回上身都無咁方便,因為攝咗D戒指薄膠片後D Pin 好緊,要揾野砟條pin先開到.其實我唔係唱衰呢個金身,基本上我都是這廠家的fans,只是想知是否QC問題或是否全部都一樣,如果係QC出問題就可以再買過,但全部都係咁就算lu...唔好意思令到各位不安...sorry

引用:
原帖由 kyuen 於 24-10-2008 09:04 發表

我都唔知ar,,,想聽其他D C兄係咪一樣呢,呢支M4最吸引其中之一就係隨時可以打開机倉清理機件同維修的彷真操作,但現在打開同窋回上身都無咁方便,因為攝咗D戒指薄膠片後D Pin 好緊,要揾野砟條pin先開到.其 ...
好多野頭幾水都做錯野ga la ........就係有玩家肯講 , d 公司先肯改吧 !
塑膠戰隊

我講個Outlook幾好,期望別太高.引用番ayaka兄說: [ GP身幾好ar....d位都幾fit...汁左少少野. ] 但始終上下身都有D郁. 齊體OK.

改口.......係丫....gp身唔係咁好....個身夾trigger guard個位斷左la

希望廠家有bebug parts出啦,例如可以補求pin 位空間的薄戒指,或for eotech 用的 adaptor 等等

HK幾時有得賣呀~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.boomarms.com/sc/viewproductdetail.asp?ProductID=2560

引用:
原帖由 d.s 於 26-10-2008 22:45 發表
HK幾時有得賣呀~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.boomarms.com/sc/viewproductdetail.asp?ProductID=2560
等死人la....原裝蝕左無bolt lock.....好無癮

剛剛入0左件spare parts ( 雖然未出事 ! )

( 引用seals兄既圖  )

SPEED BOLT....... 用埋佢個buffer 好像冇得bolt lock 架喎...
回來打疫苗

發新話題