發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 17-12-2008 00:03 發表
明白!
我sat都要去買番d o-ring.....19號同166號o-ring都斷了
之後用左個比原裝細的o-ring, 發現會有時blow唔起,
同埋有會有jam兩彈出現
ps. 有無師兄知道新填地個邊d o-ring店sat開唔開??

回復 726# 的帖子

謝謝d.s.兄的指導

引用:
原帖由 d.s 於 16-12-2008 22:54 發表

唔係化?!咁大整蟲?!!!
咁即係你都未試過啦...................
我仲打算換個2.5x14mm試

Assume that I only use 134a and fire semi auto only. Do I need to upgrade the internals in order to play with an acceptable amount of reliability and service life?

引用:
原帖由 F22 於 17-12-2008 06:33 發表

咁即係你都未試過啦...................
我仲打算換個2.5x14mm試纒,既然有師兄試過13mm得,咁就13mm啦.........
對唔住,大哥~
我近排要返朝08:30至晚23:00
所以未有時間試,加上我用P牌金身,
Bolt長度欠5mm.....
真係唔好意思~!

引用:
原帖由 d.s 於 18-12-2008 00:12 發表

對唔住,大哥~
我近排要返朝08:30至晚23:00
所以未有時間試,加上我用P牌金身,
Bolt長度欠5mm.....
真係唔好意思~!
唔緊耍,我只係想知有冇師兄有同樣問題及有冇計搞掂佢.......... 但其實RA TECH會唔會做到咁焗人買埋佢隻飛機呢?
好彩只係換過膠圈就得,

[quote]原帖由 F22 於 17-12-2008 06:33 發表

我仲打算換個2.5x14mm試

引用:
原帖由 0050100 於 18-12-2008 09:33 發表

13/14買曬佢囉重有隻係13.5添,都係果幾蚊.雖然大家都係RA Bolt,
但我唔知大家個Bolt重有冇分別架.
咁就一如每樣執5個返

今日行過西京.....見到有RA的金屬飛機
一set咩都齊晒裝好晒.....好似幾好.....買左一set $%#)
一上就得la....太夜了.....只係試左3槍.....感覺良好

好喇,真係13/13.5/14mm每樣執5個返

附件

21-12-2008 01:25

[quote]原帖由 F22 於 21-12-2008 01:25 發表
好喇,真係13/13.5/14mm每樣執5個返

引用:
原帖由 ayaka 於 21-12-2008 01:14 發表
今日行過西京.....見到有RA的金屬飛機
一set咩都齊晒裝好晒.....好似幾好.....買左一set $%#)
一上就得la....太夜了.....只係試左3槍.....感覺良好
我今日都有去過,乜唔係(#)咩?但我

上星期偷運左支wa m4番公司....影左d寫真

附件

21-12-2008 01:38

DSC_0820 copy.jpg (72.58 KB)

DSC_0820 copy.jpg

DSC_0797 copy.jpg (75.48 KB)

DSC_0797 copy.jpg

DSC_0805 copy.jpg (73.04 KB)

DSC_0805 copy.jpg

DSC_0807 copy.jpg (79.22 KB)

DSC_0807 copy.jpg

[quote]原帖由 F22 於 21-12-2008 01:32 發表

我今日都有去過,乜唔係(#)咩?但我

報告. Ra Bolt 鋼水太軟了.玩得太多Bolt Stop,個StopBolt位置蝕左,
幸因係鋼,補焊救回.

發新話題