發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 21-12-2008 01:38 發表
上星期偷運左支wa m4番公司....影左d寫真
VN mag for wa m4??!!   Where you get it? I'm very interested.

附件

21-12-2008 16:53

引用:
原帖由 the.jaguar 於 21-12-2008 16:53 發表

VN mag for wa m4??!!   Where you get it? I'm very interested.
E個係MGC的CAP槍匣來的
咁岩又上到

附件

22-12-2008 01:14

引用:
原帖由 0050100 於 21-12-2008 02:12 發表
報告. Ra Bolt 鋼水太軟了.玩得太多Bolt Stop,個StopBolt位置蝕左,
幸因係鋼,補焊救回.
有幾嚴重啊? 仲打算買set RA bolt同飛機, 等埋GHK D夾同撞槌彈弓就可以打紅氣

引用:
原帖由 ayaka 於 21-12-2008 01:14 發表
今日行過西京.....見到有RA的金屬飛機
一set咩都齊晒裝好晒.....好似幾好.....買左一set $%#)
一上就得la....太夜了.....只係試左3槍.....感覺良好
$ %#) ?!
我見標$ 9XX喎~

引用:
原帖由 0050100 於 21-12-2008 02:12 發表
報告. Ra Bolt 鋼水太軟了.玩得太多Bolt Stop,個StopBolt位置蝕左,
幸因係鋼,補焊救回.
請問師兄用邊隻牌子Bolt Stop?

引用:
原帖由 hermanht 於 22-12-2008 09:27 發表

有幾嚴重啊? 仲打算買set RA bolt同飛機, 等埋GHK D夾同撞槌彈弓就可以打紅氣
冇幾嚴重,只係蝕到唔能夠100%Bolt Stop,只剩80%我先攪攪佢.
我亦唔係講笑,唔計會斷野原裝果隻玩Bolt Stop重玩得耐D.

引用:
原帖由 d.s 於 22-12-2008 11:11 發表

請問師兄用邊隻牌子Bolt Stop?
哈!失禮街方.吉打電槍用Bolt Stop+ DIY.

引用:
原帖由 d.s 於 22-12-2008 11:09 發表

$ %#) ?!
我見標$ 9XX喎~
%#)? 冇咩可能wow, 人地RA自己都標USD 130. 出到來起碼都要 (@#.  飛機連Bolt要 250USD, 差不多 !&&%...

真槍bolt會唔會好似P牌果隻咁偷輕ga~.~? 不然!#)) +隻膠飛機都係!^%)左右, 平過RA, 而且已經有人試出RA條Bolt唔係咁堅固...

But我唔係好明, Bolt lock果舊小parts唔可以用橡膠的嗎?

下!? 咁怪!?
我比錢時係比530 ja wor

引用:
原帖由 ayaka 於 22-12-2008 19:39 發表
下!? 咁怪!?
唔通佢就來執?

引用:
原帖由 hermanht 於 22-12-2008 20:48 發表

唔通佢就來執?
不過佢可能升左價....我見ra bolt要過千....之前都唔洗

引用:
原帖由 0050100 於 22-12-2008 12:34 發表

哈!失禮街方.吉打電槍用Bolt Stop+ DIY.
強!!DIY王者!!

引用:
原帖由 ayaka 於 22-12-2008 21:16 發表

不過佢可能升左價....我見ra bolt要過千....之前都唔洗
好明顯係標錯價,收錯錢.......

引用:
原帖由 ayaka 於 22-12-2008 19:39 發表
下!? 咁怪!?
你就好啦,執到平野
不過我都裝

昨天在東x見到.
Rx-tech鋼bolt$1020.
Rx-tech金屬飛機座set$930.
如你買到$5xx,真係恭喜你.

發新話題