發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

想問一下,如果要裝real magpul ctr stock去 wa m4,
應該要買mil-spec 版還是 commercial 版 ?
還有除了on-line shop,請問香港有得賣嗎?
個stock 同 個magpul grip裝去wa m4有無野要改?
thx~

引用:
原帖由 桸藍 於 25-12-2008 18:56 發表

個stock 同 個magpul grip裝去wa m4有無野要改?
thx~
無野要改.

上完紅 wolf 個網 , 有d 驚喜 , 個bolt 有marking !!!!
塑膠戰隊

請問如果唔換金身,只換steel bolt, bolt stop 同hop-up..個膠身會唔會頂唔順?
另外膠身可以直接裝上"朱P"或 copy DD 骨嗎???

thanks

只有"朱P"可以用接上......佢個BARREL NUT係岩番WA身同GP身牙的

有一顆謎之可調機米,作用不明.............

附件

31-12-2008 10:47

換左金身之後個bolt back係唔係會強左? 定係我ge錯覺? or 金屬with油會滑過膠with油 ?

回復 772# 的帖子

我估係金屬撞金屬較應聲, 所以聽上來好似勁d. 再加上金屬身冇左膠身的少許吸震作用.

可能依家天氣涼左, 支 WA 就算用 Topgas 都冇咁好 feel.

引用:
原帖由 d.s 於 31-12-2008 10:47 發表
有一顆謎之可調機米,作用不明.............
調板機行程?

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 31-12-2008 23:43 發表
我估係金屬撞金屬較應聲, 所以聽上來好似勁d. 再加上金屬身冇左膠身的少許吸震作用.

可能依家天氣涼左, 支 WA 就算用 Topgas 都冇咁好 feel.
唔知啊, 我反而覺得個bolt back今日特別大力

or 可能係之前個膠身跟本就做得唔好~.~" 換完身, 今日落油試就開心曬  真係feel到bolt back有D力啊

加條HR尾頂, 夏天買齊野就正了

引用:
原帖由 0050100 於 3-1-2009 00:33 發表
幾多錢? 邊道買?http://www.gp-web.com/products.p ... PWEB&bid=WOC_AG
千呼萬喚屎出來!!
我估普通M4A1 最平連匣HKD$3600

引用:
原帖由 d.s 於 3-1-2009 02:01 發表

千呼萬喚屎出來!!
我估普通M4A1 最平連匣HKD$3600
早知我遲幾日買啦;

引用:
原帖由 lololo 於 3-1-2009 02:16 發表

早知我遲幾日買啦;
你可以啓動[溝貨]系统嘛

$3600可能未必得,
g&p 要你硬食佢支鏡
我諗連匣1 set around $4200 la!

發新話題