29 12
發新話題

睇餸食飯

ok既! 大6啲tank都係一樣! 因為要收藏個機頭要洗多十倍錢!

引用:
原帖由 tango1997 於 17-6-2013 09:21 發表

其實刀唔係無可能。。。由cpu集中(好似太陽能板)既排列。。。冷嗰邊用扁長方通風口。。。散熱貼住外圍護甲板。。。可以做倒
致冷片熱果面真係好熱的, 而且非常食電, 當年比cpu用果一細細塊仔就已經係講緊60w, 一匹冷氣都只不過係360w左右而已...
的確唔係做唔到, 之不過當傳統方法可以更好更平咁解決到一個問題又有咩必要冒險去貪新鮮?

引用:
原帖由 zeta 於 17-6-2013 15:30 發表

致冷片熱果面真係好熱的, 而且非常食電, 當年比cpu用果一細細塊仔就已經係講緊60w, 一匹冷氣都只不過係360w左右而已...
的確唔係做唔到, 之不過當傳統方法可以更好更平咁解決到一個問題又有咩必要冒險去貪新鮮?
只希望科技繼續進步

震兩震會唔會好快散呀?
目標太多
彈藥太少

新概念反應裝甲?
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango1997 於 17-6-2013 15:55 發表

只希望科技繼續進步
佢地D軍用制冷企業係有賣過廣告.若然今日仲用D咁ge制冷設備,大量電子,夜視器材如何處理.

俄佬賣比印度T90試過冷氣吾好,整壞大量法制熱成視像儀....一部好似50萬(實數忘記了)

所以我欣賞佢靈活,不過冷氣侯肉酸左D

那架好像是V150.
但記得應該V150S係有冷氣的.
唔通美佬真係收得噤貴?

回覆 1# 的帖子

引用:
原帖由 mk23 於 17-6-2013 19:39 發表
那架好像是V150.
但記得應該V150S係有冷氣的.
唔通美佬真係收得噤貴?
尼仔自制FNC,後來無錢入口parts,干脆吾整,你話佢比得幾$

我估圖中同大陸軍廠未必有關,同海爾代理有關

引用:
原帖由 JBL 於 17-6-2013 19:55 發表
唔係講笑,我七八年前以經見過呢幾幅相喇.......
我outdate番舊post嘛

死圖圖圖圖圖圖圖圖圖
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

由佢啦啦啦啦啦啦啦

引用:
原帖由 MG-42 於 17-6-2013 11:46 發表
其實買多枝油噴番灰色都唔係好貴姐...
人家迷彩黎架

29 12
發新話題