發新話題

朝鮮半島戰鼓隆隆敲響

如果真係開戰較為可能既情況係
中國會出物資支持叫北韓打南韓
迫美軍出兵幫南韓兩敗俱傷
再以人道救援為理由先美韓一步進入平壤
建立新既北韓傀儡政權

唔該北韓決定發射導彈,但誤墜中南海
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 17# 的帖子

唔該北韓決定發射導彈,但原地自爆

睇中华網D a-10走晒出泥去咗南韓,唔知係咪怕用Ah-64,可能會比老共搞底幾隻汁返去研究

金仔都是想逼強國出手捂往佢唔出手!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

留名睇金仔走數

可能佢要迫南韓24小時之内交出少女時代比佢淫辱。。。。否則撳掣

引用:
原帖由 tango1997 於 6-4-2013 00:08 發表
可能佢要迫南韓24小時之内交出少女時代比佢淫辱。。。。否則撳掣
咁惡啃
係都逼日本拎D正野出黎啦

引用:
原帖由 chris1 於 6-4-2013 00:19 發表

咁惡啃
係都逼日本拎D正野出黎啦
同聲同氣嘛。。。。真係吟得有道理

食花生等睇戲
打起來朝鮮死硬 經濟大跌 :O
中國而加釣魚台都未搞掂 得鬼行理個肥仔講野咩
點解世界咁大

[聽講]老解向中朝邊境增兵[/聽講]
Signature over size

引用:
原帖由 Ronnie 於 6-4-2013 07:56 發表
[聽講]老解向中朝邊境增兵[/聽講]
梗係啦。。。一開波走難重唔湧鬼晒過泥牙

引用:
原帖由 tango1997 於 6-4-2013 09:42 發表

梗係啦。。。一開波走難重唔湧鬼晒過泥牙
有趣既係空軍同二炮都有動作
Signature over size

引用:
原帖由 Ronnie 於 6-4-2013 10:20 發表

有趣既係空軍同二炮都有動作
佢D大浦洞導彈唔很夠射程或者導航錯左咁典算呀?
梗係佈處左先啦。。。。鬼知佢射歪左唔欄截佢牙

引用:
原帖由 b.jam 於 5-4-2013 18:26 發表
咪玩野啦,我後日又要過去做野....
有無得拖住先。。。。?

發新話題