31 123
發新話題

有無人熟識槍會????

有無人熟識槍會????

乜槍會入面唔比影相?平民化槍會...
同埋無耳窒提供,要自己買????
子彈數量,又比人昆要一次買三千
原意係,你50粒甘買,幾分鍾就燒完...
一陣又買,一陣又買...話槍會無人招呼你
同埋我支新槍,試槍要留意乜野,感覺方面
唔該師兄.....

三千?咩caliber 先?
上網買或者去第二到買得唔得?
買昨咩槍?

#1 你係槍會會員?

冇一間槍會 會昆人

你自已買到槍、子彈、合法場地禁西利

就吾洗覺得比人(昆)啦

唔該捱介一個耳窒比我,2千蚊左右....

引用:
原帖由 PPK 於 10-3-2013 02:28 發表
乜槍會入面唔比影相?平民化槍會...
同埋無耳窒提供,要自己買????
子彈數量,又比人昆要一次買三千
原意係,你50粒甘買,幾分鍾就燒完...
一陣又買,一陣又買...話槍會無人招呼你
同埋我支新槍,試槍要留意乜野,感覺方 ...
你分身幾十次都係冇用的.
呢度對槍品既要求及認同只會比友台更高, 你硬要入黎, 結果只會被封神, 例如PK神...

對! 有本地槍會的確係冇耳窒賣,租借及提供! 但就有足夠數量合規格耳罩及工業用護眼罩係"免費"提供比會員及來賓入靶場範圍使用!

二仟買對耳窒!  細佬你掔係楂住架190E病死又左手帶住岡山輸盡入去靶場玩!所以佢地見到神人就出個神價!願你顯露個神績出來睇下!而我地啲平民就一般合理既平民價!

引用:
原帖由 loveless 於 10-3-2013 22:25 發表

你分身幾十次都係冇用的.
呢度對槍品既要求及認同只會比友台更高, 你硬要入黎, 結果只會被封神, 例如PK神...
分身?

引用:
原帖由 gtoray 於 10-3-2013 22:32 發表

分身?
呢位小朋友被ban無數次, 非常出名的.
佢玩玩具槍時已亳無自律性或責任心, 真槍在佢手真係喃嘸阿彌陀佛.

佢最近改既名
http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

回覆 8# 的帖子

友台某師兄的留言︰
五星、大馬、老婆仔、(台灣軍火酷的)GLOCK 槍、Sig. ……等分身的帖子

小弟對此人之行為心感佩服

此人搞乜春咁鬼出名???

回覆 11# 的帖子

多重影分身(開post)術
足跡遍及港台Wargame論壇

佢衰乜?衰分身?

引用:
原帖由 loveless 於 10-3-2013 23:28 發表

呢位小朋友被ban無數次, 非常出名的.
佢玩玩具槍時已亳無自律性或責任心, 真槍在佢手真係喃嘸阿彌陀佛.

佢最近改既名
http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1
原來是咁的~

原來係佢。。。。。
佢好耐前已經揚威海外。。。。。

31 123
發新話題