發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2008 00:05 發表
已經睇到悶...大家見到佢有d位寫得正正常常既, copy一句仔上google, 通常都搵得到...|)
d 創意去哂寫膠文,玩奇怪look度啦...唔通自己作咩!有材料梗係抄啦!
個人咁膠邊得咁多創意去自己寫!

理性分析一下,從其他Ac估計"CTU參某長"為80年人仕,
冇記錯火鳳凰槍會二千年以汁左.... (唔知佢知唔知啦,以為search到website,個會就有係到? )
ing
這就是他20多少少歲就以是槍會會長,比很多槍界老屎忽還高level~!實力和學歷一定非常outstardunding~!

http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=1150
火記汁X左9世喎,佢邊X到開倒班,仲會有記者去??!!! <----比個膠你~

大家唔好笑佢啦

再笑我忍唔住架啦

好很想約 KYOMAK 打場窩驚
新世紀Wargame戰士

引用:
原帖由 wing-wing 於 29-5-2008 05:24 發表
好很想約 KYOMAK 打場窩驚
call me if anyone play w/ him! many thz~~

2/2 KYOMXK巴基斯坦任務戰後回港火鳳凰槍會執導講座

CXU成員舉辨
由巴基斯坦任務戰後回港
KYOMXK 火鳳凰槍會前會長野戰遊樂協會會長執導感受講座

日期: 2-2-2008
地點: 港島區渣甸山的火鳳凰槍會實彈射擊場
地址: 香港銅鑼灣渣甸山春暉道9號春暉中心1樓
出發: 8:00AM銅鑼灣地鐵F出口入渣甸街|永隆銀行旁|近一品香菜館
人數: 不限
收費: 講座全免
服式: 不能便服軍服除記者外

佢去o左巴基斯坦太耐, 唔交差明佢寫咩??

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2008 10:28 發表
服式: 不能便服軍服除記者外

佢去o左巴基斯坦太耐, 唔交差明佢寫咩??
火星人係咁GA喇
鵰。豹。狸。獅。狒

24/2 約戰濕九碎後肥美Johney仔發難渣告別處男作體內黄色鵝腸狂Full我空虛無能敵掃齒喪屍痛哭壓力批你個波威過勁馬能坪洲撐場戰

唔X明佢寫咩....

引用:
原帖由 bravohk 於 29-5-2008 10:54 發表
24/2 約戰濕九碎後肥美Johney仔發難渣告別處男作體內黄色鵝腸狂Full我空虛無能敵掃齒喪屍痛哭壓力批你個波威過勁馬能坪洲撐場

唔X明佢寫咩....
搞掂

其實係一本KAI人日誌
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2008 10:25 發表

call me if anyone play w/ him! many thz~~
我都想一齊打~
我一早就想見識下呢d大膠人物~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回覆 #281 一等兵 的帖子

kai到無朋友日誌~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

其實佢應該要過來cgf搵晒我地d地址~
可能會發現我地每人都有6個地址~

引用:
原帖由 westdog 於 29-5-2008 12:41 發表
其實佢應該要過來cgf搵晒我地d地址~
可能會發現我地每人都有6個地址~
派 Chloe 撳兩撳 keyboard 就得啦

發新話題