發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 里安 於 29-5-2008 16:45 發表
?ib_____DgFdSQq2K

仲識天外飛仙?
佢識"尼奧"乎   ? Matrix 都玩埋??

http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=1727

大浪灣有國民黨壁畫?真係平行宇宙
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2008 23:16 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=1727

大浪灣有國民黨壁畫?真係平行宇宙
銅鑼灣都有個毛澤東像
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

我打算開個blog 話我係超級英雄
應該都會有fans

回覆 #304 Kane 的帖子

咁啱, 我打算開個blog 話我係超級球星
應該都會有fans

條友應該都有正當職業, 但點解又會咁痴線呢

引用:
原帖由 gtoray 於 30-5-2008 00:28 發表
阿公,痴漢既野你係唔明架啦。。。

我.....真係有D想真真正正起佢底.........

如果喺game場見到佢, 我都唔知比乜反應..........

老實....我一定寸爆佢....

引用:
原帖由 gtoray 於 30-5-2008 00:15 發表
佢又痴得好"魂憧"

每一扶輪社員均需遵從扶輪四大考驗
我們所想、所說、所做的事應先捫心自問

1.Is it the TRUTH?
是否一切屬於真實﹖

2.Is it FAIR to all concerned?
是否各方得到公平﹖

3.Will it build Goodwill and BETTER FRIENDSHIP?
能否促進信譽友誼﹖

4.Will it be BENEFICIAL to all concerned?
能否兼顧彼此利益﹖

引用:
原帖由 queen 於 30-5-2008 00:45 發表

是否一切屬於真實﹖

2.Is it FAIR to all concerned?
是否各方得到公平﹖

3.Will it bui ...
可能係佢的世界係真

大家都係唔好睇咁多喇
我驚連我地都痴q埋

引用:
原帖由 gtoray 於 30-5-2008 00:52 發表
大家都係唔好睇咁多喇
我驚連我地都痴q埋
笑到痴q埋

welcome to 痴 world

引用:
原帖由 queen 於 30-5-2008 00:58 發表

是否一切屬於真實﹖

是否各方得到公平﹖

3.Will it bui ...
下?大學扶輪社比廿蚊入會就得...

佢係咪入錯扶轆社...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

發新話題