發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

我知 !!!!!!!!!!!!!
佢一定係精神病研究院的職員
職位係研究員

不如放上去"香港中央情報局"高登 調查下啦~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

呢單野, 我地根本就係集體撞鬼。佢D料除左打 wargame, 無樣真。希望係圖片中有同佢打過既師兄可以分享吓啦!!

當然如果呀參"某"長大駕光臨辦學招生, 希望各位唔好爭先恐後。
Sleep Well!

Britixharmy
2008-05-28 23:14Hi!Kyomak,how are you?這兩個月公司走了5位同事,有些還是高層呢!另外行動部門的法國佬主管又被調回瑞士,我們這行好像很復雜,還有半年便受訓完,合約須註明非前線人員,但第一個工作便要到中東地區,那邊情況如何呢?希望可跟你交流。

PS:你公司請人,是否非前線人員呢?介紹一位舊伙計給你那邊可以嗎?他也是前GIA Training 中的,但因事故未Training完便走了,請覆!Thanks!

KYOMXK
2008-05-28 23:23u phone number?

我受夠喇~~~~

引用:
原帖由 Bed-Man 於 30-5-2008 09:31 發表
呢單野, 我地根本就係集體撞鬼。佢D料除左打 wargame, 無樣真。希望係圖片中有同佢打過既師兄可以分享吓啦!!

當然如果呀參"某"長大駕光臨辦學招生, 希望各位唔好爭先恐後。
咁我地應該要搵FBI 查呢單野喎~
定話我地自己開個X-FILES 俾佢呢~
反正我地有唔少師兄都有P226,我地都幾多調查員~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

乜近排D火星人咁樣架咩...!??

其實CGF都算係"香港FBI"喎~
成鬼日都預到外星人阿靈體阿呢d騎哩野~

歐洲國家盃前應該有D野可以消磨吓!!

但唔知Kyo駛唔駛去瑞士保護白禮達呢?
Sleep Well!

http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMA ... =1921&next=1872

其實今次返黎我係感覺到有事既,果然真係發生左。得五個人知我返左黎,母親節連兩日阿媽都費事講!講出去者殺滅口!而且四川大地震災情擴大,死亡人數已超過萬二人,又係死人,一個人數的生理循環;經過暴曬糧缺經驗,當然改善一下裝備5:00AM就去機場了.........!

在座有無地球防衛隊隊員, 明呢隻火星人話 "一個人數的生理循環" 咩意思??

各位大師兄有無同佢打過game
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

http://forum2.hkgolden.com/view.asp?message=1223598

" 講真SIR劉都知個醜字點寫,比人踢爆左識得暫時收皮........"

應該好快上報

引用:
原帖由 Calcifer 於 30-5-2008 21:27 發表
下面d相張張唔同人影, 唔同時間, 唔同地點,
但參謀長就將佢地串聯一齊, 當成單一事件, 佢唔去做編劇 sai 晒
定係話, 佢地team人係識穿越時空兼有多重身份?
http://www.flickr.com/photos/soldiersmediacente ...
難為唔知邊個台灣妹比佢創造為佢ge密友 karen

唉,吹水不是問题,但吹到失去理智,吹到自已上神枱,死了也沒人可"年".......

佢以後點出老廣ar~~~~

發新話題