發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 bonzonie 於 3-6-2008 09:51 發表
http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

上網就分到身 je
連埋院友都唔夠十個?

叫埋呀生哥, 拘哥佢地打咪得 lor

頭先我見 jack bauer 留言比佢 ga
太機密 delete 左 ?

好似尋日係半山會所亳宅玩全日焗桑拿佢地咪睇相囉
又繼續講囉,我黎緊又買多個比自己人專打Game用
吹咩.........

呢度就係佢kei"半山會所亳宅" la....買多個比自己人專打Game用la!

http://www.pofookhill.com/
Sleep Well!

"亳" = 豪
"某" = 謀
"底" = 低
Finical = Facial
Sleep Well!

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2008 09:59 發表
上網就分到身 je
連埋院友都唔夠十個?

叫埋呀生哥, 拘哥佢地打咪得 lor
呀 Karen 又話上船又盛
唔 ?? 唔係台灣咩 ??
出律師信 ??

時間好 X 唔夾喎

引用:
原帖由 odaan 於 3-6-2008 11:04 發表

呀 Karen 又話上船又盛
唔 ?? 唔係台灣咩 ??
出律師信 ??

時間好 X 唔夾喎
出律師信~又黎一個劉爵士
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

唔係律師信.....手信ja.....
Sleep Well!

點解佢唔上來吹下水?

佢o既"夢"想只有係o個邊先可以實現.....
Sleep Well!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-6-2008 12:12 發表
點解佢唔上來吹下水?
你嫌佢吹唔夠 ??

Yoo~yoo~yoo~ 有無興趣拉大隊去溶 X 左佢 ??
我地鬥快比人 Ban 丫

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-6-2008 12:12 發表
點解佢唔上來吹下水?
因為佢係呢度會搵唔到我地嘅地址囉~
佢會好x驚嫁~你話CTU參謀長會唔會自己走入去恐怖份子地頭開火阿~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 3-6-2008 13:06 發表

因為佢係呢度會搵唔到我地嘅地址囉~
佢會好x驚嫁~你話CTU參謀長會唔會自己走入去恐怖份子地頭開火阿~
人地話明一抽十 ga ma~ 拎支SR-16入來狙擊我地z~

引用:
原帖由 odaan 於 3-6-2008 12:34 發表

你嫌佢吹唔夠 ??

Yoo~yoo~yoo~ 有無興趣拉大隊去溶 X 左佢 ??
我地鬥快比人 Ban 丫
單爺,焉要殺雞取卵呀
留得青山在,先有傻病人......
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

養住先啦......
Sleep Well!

發新話題