發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-4-2008 15:00 發表

照殺:x
p.s.紅字果句好似唔多適合一個中五會考生講吧
邊個話中五生唔可以係學校門口煲煙:x
天理何在!?人權何在!?打倒xyz................

引用:
原帖由 101653 於 24-4-2008 15:01 發表

邊個話中五生唔可以係學校門口煲煙:x
天理何在!?人權何在!?打倒xyz................
冇話唔得…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-4-2008 15:02 發表

冇話唔得…
耶~~~~~~~~~

引用:
原帖由 1233 於 24-4-2008 14:58 發表

我部電話相影有聲呀......(較唔到冇聲)
所以影唔到...
都係o個句.....懶理
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 24-4-2008 15:00 發表

咪係上一頁囉
真係唔奸我樹架...我巧乖架
火星文.....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2008 15:04 發表

都係o個句.....懶理
部電話影相有聲呀...…重叫我去影.....

我硬係塋住塋住聽日卷2會奸奧運樹........

引用:
原帖由 1233 於 24-4-2008 15:06 發表

大聲得去邊?
你講野大聲番少少可能都已經遮到D影相聲
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 101653 於 24-4-2008 14:57 發表

佢係放休息果時偷影的..佢話我另一個fd幫佢遮住
我咁岩出左去煲煙...

不過得一張
張相明顯係無人take cover之下影,乖乖地招供
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-4-2008 15:07 發表

大聲得去邊?
你講野大聲番少少可能都已經遮到D影相聲
不過我聽日都唔係去今日呢間....

引用:
原帖由 101653 於 24-4-2008 15:06 發表
我硬係塋住塋住聽日卷2會奸奧運樹........
奧運眾生相?
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2008 15:07 發表

張相明顯係無人take cover之下影,乖乖地招供
都話fd比我...佢咁講我咁答

引用:
原帖由 101653 於 24-4-2008 15:08 發表

都話fd比我...佢咁講我咁答
五一之後bye bye

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-4-2008 15:10 發表

五一之後bye bye
咁惡
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 1233 於 24-4-2008 15:06 發表

五一之後bye bye

發新話題