發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 undefined 於 25-4-2008 20:45 發表
會考試場變賭場,
唔靠實力靠吉祥。
撞到錯晒哭斷腸,
考評局你壞心腸!
你講清楚D好..
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 21:02 發表

你講清楚D好..
今次份野個format轉曬............
一份閱讀卷有大部份係MC............得幾條可以用文字答
仲無問寫作手法...............
依家好多forum都插緊HKEAA..............
話唔係考閱讀能力,係考你判決能力

引用:
原帖由 undefined 於 25-4-2008 21:17 發表

今次份野個format轉曬............
一份閱讀卷有大部份係MC............得幾條可以用文字答
仲無問寫作手法...............
依家好多forum都插緊HKEAA..............
話唔係考閱讀能力,係考你 ...
判斷...係閱讀之後要做既事...冇咩問題wor...

比人插就一定...預左...
佢今次paper1既模式都轉哂...
出mc唔係問題...半數係mc...仲要有4分1係填充
有幾條短答同1篇100字

連學校同補習天王都估佢唔到
咁我地2年所讀既同埋做既閱讀能力咪白廢??
文言文都冇篇??長問題都冇條??

估唔到佢出咩題目係正常...
估唔到佢出咩模式我地點同佢玩??
佢今次擺明玩野....不過我地只係比佢玩既白老鼠咁解....

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 21:37 發表
比人插就一定...預左...
佢今次paper1既模式都轉哂...
出mc唔係問題...半數係mc...仲要有4分1係填充
有幾條短答同1篇100字

連學校同補習天王都估佢唔到
咁我地2年所讀既同埋做既閱讀能力咪白廢??
文 ...
香港的學生...就係果班人渣既玩具!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2008 22:00 發表

香港的學生...就係果班人渣既玩具!!
我係回歸後第一批白老鼠

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 22:02 發表

我係回歸後第一批白老鼠
我係冇學能測驗的第一批次...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-4-2008 22:04 發表

我係冇學能測驗的第一批次...
好想殺左你丫

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 22:02 發表

我係回歸後第一批白老鼠
你還好...我地今年都唔知有幾多人為左份中文跳樓...
今年合格率我相信會下降到...

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 22:13 發表

對佢地講數學上的升跌好正常je

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 22:19 發表

對佢地講數學上的升跌好正常je
死亡率都會上升WO

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 22:13 發表

我等睇報紙...

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 22:21 發表

死亡率都會上升WO
你咪亂講:x

引用:

對大人黎講…這只是一場數字遊戲而已
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 22:23 發表

你咪亂講:x
我指好多人中文科死哂JA

發新話題