發新話題

博c模型

引用:
原帖由 新田 於 1-6-2007 00:46 發表

唔怕架~雙計之嘛~

咁可以造就更強神話誕生添~
要唔要整番個現場直播

話唔定日本廠方面表專人到場
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 新田 於 1-6-2007 00:46 發表

唔怕架~雙計之嘛~

咁可以造就更強神話誕生添~
三計落我身又點話

引用:
原帖由 myron21st 於 1-6-2007 00:47 發表

要唔要整番個現場直播
我會帶notebook放心...

請問8000兄
打game時感受ge意思係咪要企定定感受??
係咪一有人走位or cover你就收雞?
忠實fans上

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:51 發表

我會帶notebook放心...
勞煩你啦,我noebook個wi-fi壞左

不如講大家會帶乜野去幫手做呢次見證啦...
我會帶notebook and 彈....

唔知其它人點呢

帶自己去, 唔係人地又話我地咁少落場!!
又話我地淆!!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 00:55 發表
帶自己去, 唔係人地又話我地咁少落場!!
又話我地淆!!
呢個一定啦....又要帶埋槍去落場喎...咁帶乜野好呢???

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:54 發表
不如講大家會帶乜野去幫手做呢次見證啦...
我會帶notebook and 彈....

唔知其它人點呢
dc and 2gb sd card 唔怕拍唔曬一雞8000全程

ps 有師兄有dv 的就幾個角度咁拍
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

嗚嗚嗚
小弟要考大考…如果唔係實黎見證香港電槍界輝煌上位既一刻
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-6-2007 01:01 發表
嗚嗚嗚
唔怕...電腦幫到你見證神跡

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-6-2007 01:01 發表
嗚嗚嗚
到時上網會睇得番
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 01:02 發表

唔怕...電腦幫到你見證神跡
從果日之後…香港電槍界正式領導世界
博c模型更成為世界電槍行業中既佼佼者!
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 01:03 發表

到時上網會睇得番
原裝一雞8000飛,去既話你謊佢剩full我一個咩?
真係怕佢有牙

p.s.眾師兄好似冇討論過「一槍死」定「打power」既問題,「一槍死」既話佢中左咪表演唔到一雞8000飛既神跡囉?
法軍既象徵~!

發新話題