發新話題

博c模型

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-6-2007 01:06 發表

原裝一雞8000飛,去既話你謊佢剩full我一個咩?
真係怕佢有牙

p.s.眾師兄好似冇討論過「一槍死」定「打power」既問題,「一槍死」既話佢中左咪表演唔到一雞8000飛既神跡囉?
去睇show咋, 你唔係諗住去打game嘛?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 1-6-2007 01:16 發表

去睇show咋, 你唔係諗住去打game嘛?
費事俾人話冇雷、去到剩食花生啦(雖然我唔去)
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

唔好講咁多.
總而言之,
6月24日,
1雞8000飛,

大家夾錢買幾箱酒去睇戲

回覆 #489 忽必烈 的帖子

i may bring a spare gun or notebook~

回覆 #499 myron21st 的帖子

but some one will say we are cowards wor...

冇話打game唔俾飲酒

引用:
原帖由 myron21st 於 1-6-2007 01:32 發表
大家夾錢買幾箱酒去睇戲
我第一個贊成~!
搵邊個啤酒贊助商好呢!?

引用:
原帖由 追逐者 於 1-6-2007 01:46 發表

我第一個贊成~!
搵邊個啤酒贊助商好呢!?
Bxdweiser定bluxgirl?

宣傳用簽名檔

引用:
原帖由 -l- 於 1-6-2007 02:10 發表
宣傳用簽名檔
戰狼8000
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:54 發表
不如講大家會帶乜野去幫手做呢次見證啦...
我會帶notebook and 彈....

唔知其它人點呢
3G 我pay! :x

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 02:35 發表

3G 我pay! :x
咁我帶DV

如果......一雞8000成功的話。

一秒我當佢五飛

一分鐘射300飛

8000飛除300飛...

要射26.666分鐘...

大家兄弟真係要睇住我,我真係會笑到入醫院的

點解初頭又話只係睇下 之後又叫人去帶槍?

發新話題