發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 ZaMaR 於 27-4-2008 19:06 發表

會考要考埋d咁既野?
考材黎姐 佢冇問我咩叫屈機..

引用:
原帖由 louise 於 26-4-2008 23:52 發表
我反而覺得佢講得超慢比平時個D練習慢勁多牙
而且佢差吾多提左好多貼示俾我地咁濟牙
連我班低FROM既小朋友都話真系屈機牙=]
又唔係超慢,叫做比正常慢小小,綜合的貼士先多完全唔考格式的
p.s.如果佢要考屈機的解釋,仲要考試報告有model ans
就係屈我地機

引用:
原帖由 101653 於 27-4-2008 22:49 發表
有冇人POST過??

http://hk.youtube.com/watch?v=8rQVcvB9XHs
係呀係呀
我都讀左四本史記

引用:
原帖由 zeta 於 27-4-2008 22:56 發表

係呀係呀
我都讀左四本史記
我讀左好多次文言文通用字...小小史記段落同幾篇文言文文章...
如果我用呢D時間同屋企人玩大富翁我考卷1個成績一定會高好多

潛完水上番黎先…
講真…HKEA今鋪唔慌唔屈死我地機
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 28-4-2008 11:10 發表
潛完水上番黎先…
講真…HKEA今鋪唔慌唔屈死我地機
就算真係俾佢屈左機, 我地再講幾多嘢或做幾多嘢都屈唔番佢轉頭架啦

引用:
原帖由 savio 於 28-4-2008 11:18 發表

就算真係俾佢屈左機, 我地再講幾多嘢或做幾多嘢都屈唔番佢轉頭架啦
今鋪中文都唔知點算好
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 28-4-2008 11:21 發表

今鋪中文都唔知點算好
希望合格啦...

西史考完 應該拿c或以上...今年份卷好易...

我溫日本同東南亞...佢就係唔出日本同東南亞...:x
做左冷戰...

引用:
原帖由 101653 於 28-4-2008 11:46 AM 發表
西史考完 應該拿c或以上...今年份卷好易...

我溫日本同東南亞...佢就係唔出日本同東南亞...:x
做左冷戰...
系wo都吾知有冇搞錯吾制牙
吾知會吾會炒添牙

貼題既代價....食哂!

引用:
原帖由 louise 於 28-4-2008 12:14 發表

系wo都吾知有冇搞錯吾制牙
吾知會吾會炒添牙
你唔炒我又點會有C丫

講笑

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-4-2008 12:15 發表
貼題既代價....食哂!
係囉...

不過今年份卷好易...我覺得仲易過MOCK(我MOCK拿71........)
我有2條ESSAY都識做...我做左冷戰,香港都識(完來香港今次呢條真係唔難)

香港我就系背鬼左佢另外個兩條冇理丁泅9搞到衰左香港
去左做冷戰好彩我都有溫冷戰個d ja
真系俾個牙sir玩死

發新話題