發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 14:56 發表

係咪你做莊先?
我駛驚?!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 14:57 發表

我駛驚?!
你唔係靜係諗住開佢可以一雞8000飛ar?

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 14:58 發表

開盤ed.

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 14:58 發表

dun ask!!!  :x

only trust!!! :x

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 15:03 發表

開盤ed.

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
賠率太細無興趣|)

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 15:16 發表

賠率太細無興趣|)
你打丫笨. 大佬, 佢買$500 x 8 我都無咁多$賠啦.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 15:20 發表

你打丫笨. 大佬, 佢買$500 x 8 我都無咁多$賠啦.
買得大賠得大....好易買...好易中...好易買包彈黎送

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 15:20 發表

我唔打, 一陣8000兄落重注再做馬我咪賠死, 驚驚!

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 15:35 發表

我唔打, 一陣8000兄落重注再做馬我咪賠死, 驚驚!
佢一落飛狂跌...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 15:37 發表

佢一落飛狂跌...
唔俾主人家落飛通常...因為會恐慌性跟風

引用:
原帖由 kitk 於 1-6-2007 14:46 發表

我怕痛唔夠膽以身試槍 但係又好想認識一下槍神 !
原裝你驚D乜?
你謊佢8000飛射哂落你度咩?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 15:41 發表

唔俾主人家落飛通常...因為會恐慌性跟風
請留意主角每句說話都會對賠率做成波動!!!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 15:52 發表

請留意主角每句說話都會對賠率做成波動!!!
佢神出鬼沒,好難預測

各位師兄師姐大家好,小弟初黎報到.眼見話題越講越激,攪到我都好想去見證一雞8000嘅神跡,但係星期日無假放,除非有人同我轉更,如果我去得,一定盛裝出場,高跟鞋同絲襪當然唔少得(見證神跡真係唔係去玩咁簡單).不過話時話,都成六百幾,但都無神兵嘅寫真(真失敗),定係8000 sir做唔到嘢?不過真係重有成三個禮拜比阿8000 sir做嘢,大家有無考慮阿8000 sir真係一雞8000咗嘅時候齊齊整個九十度鞠躬過佢?

引用:
原帖由 Relentless 於 1-6-2007 16:22 發表
各位師兄師姐大家好,小弟初黎報到.眼見話題越講越激,攪到我都好想去見證一雞8000嘅神跡,但係星期日無假放,除非有人同我轉更,如果我去得,一定盛裝出場,高跟鞋同絲襪當然唔少得(見證神跡真係唔係去玩咁簡單 ...
佢得先算la

發新話題