發新話題

博c模型

引用:
原帖由 登艇友 於 1-6-2007 21:45 發表
八神唔出聲係有原因架 !!  
佢係餘下時間整多幾枝神槍
到時擺檔賣神槍
八神!
笑死我喇!

8神重唔講野?!

唔通已經淆ed?!

佢返左屋企啦
開放日都完左...佢係時候要返入去既啦...
希望6月24青山又有開放日啦

佢今朝7點幾睇過cgf尼...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 1-6-2007 22:01 發表

八神!
笑死我喇!

8神重唔講野?!

唔通已經淆ed?!
番左屋企練兩支槍一齊拎住怒full 16000飛
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

好耐冇上黎,呢個post足足睇左一個鐘........
我覺得佢極有可能放飛機........
就算佢黎小弟估計神槍用水電之外,摩打係用水冷散熱...........
神槍擁有者可能係咁諗,要各位c兄落場,一槍死的話大家又唔可以射佢(唔係佢就做唔到神跡...),而佢又自信一雞可以掃死曬各位c師,咁神跡就出現唔到........

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 1-6-2007 23:12 發表
好耐冇上黎,呢個post足足睇左一個鐘........
我覺得佢極有可能放飛機........
就算佢黎小弟估計神槍用水電之外,摩打係用水冷散熱...........
神槍擁有者可能係咁諗,要各位c兄落場,一槍死的話大家 ...
你緊係冇睇前幾版某高手師兄整既trailer
個「膠神8000」機械人都不知幾咁勁呀,見一個埋黎就殺一個…永冇放過
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-6-2007 23:16 發表

你緊係冇睇前幾版某高手師兄整既trailer
個「膠神8000」機械人都不知幾咁勁呀,見一個埋黎就殺一個…永冇放過
咁我唯有向後退la

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 12:47 發表
又買晒啤酒, 薯片woo 點算...
開淫p

小朋友
吹大咗???
快快認句錯啦!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-6-2007 23:38 發表
小朋友
吹大咗???
快快認句錯啦!!!
咩小朋友啞!!!你叫邊個做小朋友啞!!
我地神聖的  8神 起容你咁叫佢!!
神 一定會擊殺你!!!
神 係唔會錯o既!!!
神跡一定會顯現!!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #670 高!高!高! 的帖子

除了約拿別無神蹟 - 耶穌說

回覆 #670 高!高!高! 的帖子

咁叫乜教
"狂野八千教"???

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-6-2007 23:38 發表
小朋友
吹大咗???
快快認句錯啦!!!
做咩無lala叫人認錯? 佢實牙實齒自己講無人迫佢無人凶佢
吹大左?點會,佢只會話人黎睇又唔打,鬧人白x

引用:
小朋友
吹大咗???
快快認句錯啦!!!
睇樣6月果場「一吹8000牛」game,分分鐘會鬧事收場…
|)

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 00:06 發表

睇樣6月果場「一吹8000牛」game,分分鐘會鬧事收場…
|)
點會鬧事呢,我地好克制的
佢唔黎咪我地自己打game law,不過可能有部份只係黎睇ge朋友會鼓燥

發新話題