發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 101653 於 2-5-2008 13:08 發表

聽講好似一個等級(聽講...實情我都唔知...)
This must be kidding...
係既話我唔駛4/8先去IFC…考完全部之後已經可以去
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-5-2008 13:09 發表

我都係聽番上年d師兄講...實情我都唔知...
佢咁講我咁答...不過如果真係一個等級的話 ...

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-5-2008 13:09 發表

不過如果佢真係捉得嚴既話..
你唔依照考試規則作答佢有權比個"不予至評"你
所以如果係一個等級已經係萬幸了....

(這是我的個人認為,有錯勿插)

我有同學打左去問EA了…用原子筆是不會被扣分
好在…|)
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

我,CE文商,官塘區

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-5-2008 14:24 發表
我有同學打左去問EA了…用原子筆是不會被扣分的
好在…|)
咁就好..

今日寫到抽筋..........
2個細Task 1個中Task,2個大Task.......

今天試場的冷氣噴冰

試後...
要寫report嗎?
"待って!落ちろ!これはEAAの罠だ!"
想要我寫report後借點事剷掉佔40%的listening分數!?

引用:
原帖由 zeta 於 3-5-2008 12:38 發表
今天試場的冷氣噴冰囧

試後...
要寫report嗎?
"待ゲサ!落グボ!アホゾEAAソ罠ク!"
想要我寫report後借點事剷掉佔40%的listening分數!?
你今日去Classroom考?

引用:
原帖由 undefined 於 3-5-2008 12:44 發表

你今日去Classroom考?
係...
太細所以D 細機去哂SPECIAL ROOM....

引用:
原帖由 zeta 於 3-5-2008 12:47 發表

係...
太細所以D 細機去哂SPECIAL ROOM....
你有無去?

引用:
原帖由 undefined 於 3-5-2008 12:49 發表

你有無去?

我部大機奇清無比

引用:
原帖由 zeta 於 3-5-2008 12:52 發表

我部大機奇清無比
Age 個Trap位有無中到招?

我終於明白點解有人考完會考/高考後走去跳樓....

因為我考完呢份卷之後........我發覺我跳樓都唔掂

引用:
原帖由 undefined 於 3-5-2008 13:14 發表

Age 個Trap位有無中到招?
咪玩啦
果D都叫TRAP!?

發新話題