發新話題

博c模型

回覆 #685 ivan_31 的帖子

佢係度想化淡件事咁喎...

莫非有人而家想淆

引用:
原帖由 myron21st 於 2-6-2007 01:15 發表
佢係度想化淡件事咁喎...

莫非有人而家想淆
人地而家問有無人識ar,"八神"問野係度9唔答8:x
行開d la 白x,唔阻住"八神"大哥講佢套PDI 齒ar

世界上無人會識曬所有野,有人縮沙改post
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

八神果然見識廣博
小弟作為純正新手一個完全甘拜下風

Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 01:17 發表
世界上無人會識曬所有野,有人縮沙改post
邊度

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 01:19 發表

邊度
某人問我地識唔識野ar ma,問完之後驚人答得出,咪改post
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 01:09 發表
我真係想睇下你地班白x有幾多人知道......
不過我睇有人會識lo.....哈哈哈哈!!!!!!!!!!!!!!!!
其實我唔係好明你想表達D咩,前後兩個互相矛盾既
慨括黎睇八神兄應該係話呢度個個都係白X所以個個都唔識點樣做到一雞8000飛喎,係咪?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 01:21 發表

某人問我地識唔識野ar ma,問完之後驚人答得出,咪改post
可能去度要答左問題先有得玩

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 01:17 發表

人地而家問有無人識ar,"八神"問野係度9唔答8:x
行開d la 白x,唔阻住"八神"大哥講佢套PDI 齒ar
sorry for my 98...

引用:
原帖由 myron21st 於 2-6-2007 01:24 發表

sorry for my 98...
阻x住哂,睇下你講一講"八神"哥就閃左la

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 01:22 發表

可能去度要答左問題先有得玩
答錯要自隊一支芝華士

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 01:25 發表

係我唔好...

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 01:25 發表

唔好咁講每個人的作息時間同online 時間都唔同

不過jackyafk 兄,麻煩您處理埋呢樣野先
引用:
原帖由 MF 於 1-6-2007 06:33 發表
8000兄你約戰又唔留contact, 你叫人點報名呀, 睇你個樣都會甩底?

我支原裝槍打原裝力用原裝齒攪動我的原裝天梯從我的原裝hopup T咀經過原裝6.08MM槍管打出.25g bb彈做出原裝的約一面力所以我唔知PDI 齒係咩.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #704 高!高!高! 的帖子

你冇講原裝摩打&原裝電ar

發新話題