發新話題

博c模型

我我果日會著黑色衫褲

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:35 發表
我我果日會著黑色衫褲
咁請問ar 師兄你會幾點到?一個人?

引用:
原帖由 cdrom 於 2-6-2007 09:10 發表

我有套S記的強化齒,除左塊45度齒同EG1000錯誤使用導致同歸於盡之外(原諒我吧...果時我先得16歲... ),用左5年都絲毫未損.仲打左一排210%,打左一陣240%力tim,E+『好似』咬緊130%.咁你又知唔知咩野叫S記齒呀 ...
咁我又想問你你5 年黎打左幾埸game ar

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:40 發表

咁我又想問你你5 年黎打左幾埸game ar
得喇, 知你用緊神槍啦~ 一雞8000嘛

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:33 發表
你都白x ga....
你又唔留個電話係度......
小弟不才…
不過過去我打game所知通常都係搞手留電話的
有人想淆喎好似~~
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 11:13 發表

唔好講咁多...男人老狗...講得出就做得到...我offer都係咁開...你話出黎...我幫你出所有關於錢既野囉....

p.s大把時間俾你改啦由而家....我地真係好想睇神跡呢.....  
I like your signture ;b84
The only easy day... was YESTERDAY

咁大家果日盡量唔好著黑色衫褲la,唔係認唔到"八神"大哥ar,請各位盡量配合

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:33 發表
你都白x ga....
你又唔留個電話係度......
你都八神 ga....
一向都係攪手留contact先嫁啦, 第一次打game呀?

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 09:46 發表
咁大家果日盡量唔好著黑色衫褲la,唔係認唔到"八神"大哥ar,請各位盡量配合
玩sdu果D師兄咪要個個就哂佢囉
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 09:47 發表

玩sdu果D師兄咪要個個就哂佢囉
咁我諗大家都唔想俾人點錯相ga

係ar...我第一次打 game...
一次打哂咁多人....

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 09:49 發表

咁我諗大家都唔想俾人點錯相ga
咁又係…可以一睹神跡喎
著一次半次便服去打game都抵啦真係
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:52 發表
一次打哂咁多人....
e~~師兄言下之意,即係果日我地十幾個對你一個?

唔該出相 / 留CONTACT!!!唔好成隻龜咁閃閃縮縮.

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:52 發表
一次打哂咁多人....
1 vs 2x?!

發新話題