發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 09:53 發表

e~~師兄言下之意,即係果日我地十幾個對你一個?
好玩呀~~~好玩呀~~~

引用:
原帖由 undefined 於 2-6-2007 09:57 發表

1 vs 2x?!
佢學你

不如五日內佢唔再出contact或認人方法, 我地就當無HOST流局!! 即係條友淆四!

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 09:53 發表

e~~師兄言下之意,即係果日我地十幾個對你一個?
應該唔止...去而唔留名o既大有人在....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2007 10:02 發表

到時找到條友先講.

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2007 10:02 發表

咁數左報名果d 先ma

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 2-6-2007 10:02 發表
不如五日內佢唔再出contact或認人方法, 我地就當無HOST流局!! 即係條友淆四!

好呀好呀~ 推推推

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-6-2007 10:03 發表

好呀好呀~ 推推推
HOST都唔X見左人, 我地去來做乜!?

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 10:06 發表

打game
但好多人都想黎睇神蹟wor

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 10:06 發表

但好多人都想黎睇神蹟wor
咁其實起定義上今次行動係睇神蹟顯現定打game呢?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 10:07 發表

咁其實起定義上今次行動係睇神蹟顯現定打game呢?
睇神蹟

你唔好白x la...
而家你話事ar....
個game我開ge...你理我留唔留contact 姐
係你淆底唔敢去就唔好話人....
咁不過都係ge.....有d人死要面ge...
係wo....之前果d大大聲果d點解唔出黎解答我果個問題姐....
唔通收左皮???????

條友擺明淆四|)
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:08 發表
你唔好白x la...
而家你話事ar....
個game我開ge...你理我留唔留contact 姐
係你淆底唔敢去就唔好話人....
咁不過都係ge.....有d人死要面ge...
係wo....之前果d大大聲果d點解唔出黎解答我果個問題姐....
...
做host既一D責任感都冇,證明你D思想都幾小朋友下

p.s.你都潛左水成10幾版啦,唔通果陣你都收左X?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

我係淆ge....我就唔會係度講咁多野....
真係唔知邊個開始淆....
邊個搵借口想唔去??????

發新話題