發新話題

博c模型

回覆 #765 jackyafk 的帖子

好似而家個個都想去喎
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:08 發表
你唔好白x la...
而家你話事ar....
個game我開ge...你理我留唔留contact 姐
係你淆底唔敢去就唔好話人....
咁不過都係ge.....有d人死要面ge...
係wo....之前果d大大聲果d點解唔出黎解答我果個問題姐....
...
成日都白x有無第二句ar 你?鬧人都唔該俾d新意ar,成日都白x會唔會其實白x果個係你ar?

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:11 發表
我係淆ge....我就唔會係度講咁多野....
真係唔知邊個開始淆....
邊個搵借口想唔去??????
sorry~ 我暫時仲未睇到有人話唔去wor,唔答你唔代表淆ge,你估估都咁得閒成日上黎咩

引用:
原帖由 14692 於 2-6-2007 10:13 發表
好似而家個個都想去喎
馬sir你去唔去先

回覆 #769 attacker2006 的帖子

sorry, 我要返shift冇得去
我都想去見識吓'神蹟'

總之一句....電話我就唔留....
到時我準時10點去到...
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........

回覆 #765 jackyafk 的帖子

師兄,小弟惶恐當日看不到你的出現,以致抱憾終身
你留個contact,等我地到時見你唔到都可以打俾你問下你確實位置
我地絕對唔會打去玩電話咁低手
一係你pm 已經報左名話去gei 先,好唔好?

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:11 發表
我係淆ge....我就唔會係度講咁多野....
真係唔知邊個開始淆....
邊個搵借口想唔去??????
o向lee個post講野就等於一定要去?
八神講d野都幾幽默

引用:
原帖由 Kira 於 2-6-2007 10:20 發表
師兄,小弟惶恐當日看不到你的出現,以致抱憾終身
你留個contact,等我地到時見你唔到都可以打俾你問下你確實位置
我地絕對唔會打去玩電話咁低手
一係你pm 已經報左名話去gei 先,好唔好?
到時搵佢唔到咪要成個鳳園同佢地毯式搜索…費事俾佢話「你班友見我唔到咋嘛,我有黎架」
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:19 發表
總之一句....電話我就唔留....
到時我準時10點去到...
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........
係唔係都post 一雞8000飛上網ga la

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 10:25 發表

到時搵佢唔到咪要成個鳳園同佢地毯式搜索…費事俾佢話「你班友見我唔到咋嘛,我有黎架」
錄影搜索過程

引用:
原帖由 14692 於 2-6-2007 10:13 發表
好似而家個個都想去喎
係ar,我都去拍一雞8000飛
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

一切都係一個........

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:52 發表
係ar...我第一次打 game...
一次打哂咁多人....
幾許瘋語, 我也講過, 大話更自然...
|)

引用:
原帖由 14692 於 2-6-2007 10:32 發表
一切都係一個........迷
唔好扮秋官la

發新話題