發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 11:43 發表

打邊先?
同埋我法佬黎喎
p.s.或者便服 + aku都唔錯…我想試咁樣好耐
法佬同英國佬都係NATO姐...咁啱australia唔係

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 11:43 發表

wxo|)
都係JOIN DR. ICE算.......

引用:
原帖由 zeta 於 6-5-2008 11:47 發表

都係JOIN DR. ICE算.......
對打差唔多年紀既小弟其實一向冇咩興趣…我自己都唔知點解
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 11:49 發表

對打差唔多年紀既小弟其實一向冇咩興趣…我自己都唔知點解
咁你唔好同我打啦
有GAME打咪怨咁多啦

做完定管後
ECLIPSE罐開口5米10發10中

咁raymond你十一號打唔打呀?
最多幫你snapshot下你啲型仔樣喇..

btw, 成個場用bullpup的場面都幾impressive

引用:
原帖由 savio 於 6-5-2008 11:58 發表
咁raymond你十一號打唔打呀?
最多幫你snapshot下你啲型仔樣喇..

btw, 成個場用bullpup的場面都幾impressive
你都未答我打邊樹同有咩人打…
成個場bullpup?有冇咁誇呀?

p.s.你果部大機…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 zeta 於 6-5-2008 11:53 發表

咁你唔好同我打啦
有GAME打咪怨咁多啦

做完定管後
ECLIPSE罐開口5米10發10中
原裝FA-MAS萬歲
法軍既象徵~!

返左學校爆緊bio

引用:
原帖由 undefined 於 6-5-2008 13:09 發表
返左學校爆緊bio
師兄加油
法軍既象徵~!

今日終於完哂所有筆試啦

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 12:05 發表

原裝FA-MAS萬歲
BIO NOTES 第9頁加番紅字丫.......

.....Although main purpose of colon is to absorb water, but remember that the small intestine absorb more water than colon

引用:
原帖由 louise 於 6-5-2008 15:14 發表
今日終於完哂所有筆試啦
你選咩??
我1,3同7,9...

凡就做左2,4,7,8

引用:
原帖由 louise 於 6-5-2008 22:59 發表
凡就做左2,4,7,8
我覺得甲部d問題既第1分題果4分先難汁...
下面果d 6分題仲易過...

我地個間冇教戰國個科牙

發新話題