發新話題

博c模型

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 10:36 發表

幾許瘋語, 我也講過, 大話更自然...
|)
幾許瘋語-正歌黎ga wor

引用:
原帖由 attacker2006 於 2-6-2007 10:37 發表

唔好扮秋官la
咁扮貽興王囉
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-6-2007 10:22 發表

o向lee個post講野就等於一定要去?
八神講d野都幾幽默
而家你話事呀~而家係八神話事~
八神鐘意淆底就淆底~八神鐘意淆得來串嘴你吹呀~
你理得八神小唔小朋友~可能佢真係"神童八千响"呢~
越睇我就越嬲~人地講緊一個神蹟呀~唔係人類d科學解釋到架大佬~
就算小弟都要講一聲"在神面前我何等渺小"
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 2-6-2007 10:41 發表

而家你話事呀~而家係八神話事~
八神鐘意淆底就淆底~八神鐘意淆得來串嘴你吹呀~
你理得八神小唔小朋友~可能佢真係"神童八千响"呢~
越睇我就越嬲~人地講緊一個神蹟呀~唔係人類d科學解釋到 ...
神話我地係白X

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 10:44 發表

神話我地係白X
認知唔同就話人白x,佢真係"神"
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 10:55 發表

認知唔同就話人白x,佢真係"神"
神講ge 野你一定要聽

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 10:07 發表

咁其實起定義上今次行動係睇神蹟顯現定打game呢?
我地話來睇神神蹟, 8000真神又話我地唔肯落場打, 我地咪配合下囉.

點知原來條友淆四, 到而家都唔知點找佢.

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 10:59 發表

神講ge 野你一定要聽
聽完之後理唔理佢係另一樣野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:19 發表
總之一句....電話我就唔留....
到時我準時10點去到...
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........
我點Q知邊個係你啊? 真係要我地認架木頭車同紅A筒啊!? 定係有眼耳口鼻果個就係你啊?咁你實有到啦!

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 10:44 發表

神話我地係白X
因為我地都係人類~人係神面前何只白x~根本就係無腦o既生物一樣~
我係企係神嗰邊o既~我讀E-maths咁耐都讀唔到可以係咁小空間內欠缺優良散熱系統下持續運作都可以原好無缺~
可能神將手柄裡面創造左一個小南極呢~
不要問~只要信~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

引用:
原帖由 westdog 於 2-6-2007 11:07 發表

因為我地都係人類~人係神面前何只白x~根本就係無腦o既生物一樣~
我係企係神嗰邊o既~我讀E-maths咁耐都讀唔到可以係咁小空間內欠缺優良散熱系統下持續運作都可以原好無缺~
可能神將手柄裡面創造左一 ...
我都係咁諗

可能連動能都係"神"專登創造一個小太陽來運行的說~

引用:
原帖由 westdog 於 2-6-2007 11:12 發表
可能連動能都係"神"專登創造一個小太陽來運行的說~
神ge 野跟本就無可能估得到

god dxmn 無限 kai.....

引用:
原帖由 hippies 於 2-6-2007 11:17 發表
god dxmn 無限 kai.....
你境然話神kai

發新話題