發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

嗚...14個game 有無人去a...

引用:
原帖由 louise 於 6-5-2008 23:31 發表
我地個間冇教戰國個科牙
吓...
唔教春秋戰國??

痴線,頭先RSC sectiob A + B寫左10 版

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 12:25 發表
痴線,頭先RSC sectiob A + B寫左10 版
你都有考RS架原來?
我剩係sec a都怒寫左6版幾啦~
不過我sec b差半條做唔哂
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 12:52 發表

你都有考RS架原來?
我剩係sec a都怒寫左6版幾啦~
不過我sec b差半條做唔哂
sec b真係好趕

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 13:07 發表

sec b真係好趕
我起「最後十五分鐘…」既聲音響起之後先趕做第二條(q.1)
我起第一條(q.3)浪費左太多時間搵野抄…
anyway, 今年份卷我覺得都幾易啦

考埋聽日就玩完啦~
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

真係未見過咁無恥嘅人
盜連左我22版音樂同我講唔會剷!?

引用:
原帖由 zeta 於 7-5-2008 13:15 發表

真係未見過咁無恥嘅人
盜連左我22版音樂同我講唔會剷!?
邊條賤人咁無恥!?:x
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 13:23 發表

邊條賤人咁無恥!?:x
成個叫hkdream嘅論壇
竟然同我講擺得上網就預左比人下載!

我今日做左Q.1,3

引用:
下流正字撚再度出現
你係要用書面語就用得正常d啦,哪天,用得要是又接住個哪天,你d中文真係好唔正常 用那天都係得的
同埋我真係睇唔明你講個句"要他知會發帖者原意是讓本來的發帖者保有拒絕的機會, OK?" 標點都唔用
條粉腸中文一定係U

今個暑假有望脫離單身生活

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 13:58 發表
今個暑假有望脫離單身生活
我詛咒你
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 14:05 發表

我詛咒你
你諗下,連我咁o既樣都搵到一個好ok o既,
你唔會唔得ge~

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 15:42 發表

你諗下,連我咁o既樣都搵到一個好ok o既,
你唔會唔得ge~
你有幾唔好樣呀…
我大肚腩兼且過高
法軍既象徵~!

發新話題