發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:04 發表

仲以為你咁快就有得食添
痴線

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 16:04 發表

咁佢MSN左0.5 hr,佢就比左佢個no.我
我上年十二月夠同某小姐sms左六舊幾水電話費啦…
而家咪又係…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:06 發表

我上年十二月夠同某小姐sms左六舊幾水電話費啦…
而家咪又係…
sms左六舊幾水?!

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 16:07 發表

sms左六舊幾水?!
呃你有獎咩?
p.s.一月五舊幾…二月四舊幾…三月兩舊幾…四月舊半左右…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:09 發表

呃你有獎?
之後琴晚就開始左傾電話
傾左2 hrs~

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:09 發表

呃你有獎咩?
p.s.一月五舊幾…二月四舊幾…三月兩舊幾…四月舊半左右…
冇野呀你
一皮都黎緊啦喎

好想炸鬼左佢地個FORUM:x

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 16:10 發表

之後琴晚就開始左傾電話
傾左2 hrs~
有陣時…進展得太快都唔係好事黎|)
一個未拍過拖但努力搵囡囡的人
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 zeta 於 7-5-2008 16:12 發表

冇野呀你
一皮都黎緊啦喎

好想炸鬼左佢地個FORUM:x
炸啦炸啦
老豆幫我俾咋嘛都係…雖然而家諗起都覺得不值…
法軍既象徵~!

[quote]原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:12 發表

有陣時…進展得太快都唔係好事黎|)
一個未拍過拖但努力搵囡囡的人

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:13 發表

炸啦炸啦
我個個月SMS $都唔過20蚊

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:13 發表

炸啦炸啦
等另一受害論壇回覆....
雙子作戰

冇手機冇煩惱~

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 16:13 發表

我個個月SMS $都唔過20蚊
希望你唔會好似我咁直線上升…之後逐月遞減
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 16:13 發表

我都驚有d go得太快,而家已經開始玩埋SMS
想當時十二月…我同佢sms幾開心…
而家…影都唔見埋
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:16 發表

希望你唔會好似我咁直線上升…之後逐月遞減
如果長o既我會prefer打電話/返到屋企係MSN到傾

引用:
原帖由 undefined 於 7-5-2008 16:18 發表

如果長o既我會prefer打電話/返到屋企係MSN到傾
我同佢唔知點解都唔太鐘意用msn…真係唔知點解
法軍既象徵~!

發新話題