發新話題

博c模型

引用:
原帖由 myron21st 於 3-6-2007 02:04 發表

咁你又唔去既?
佢去左0團費地獄遊
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 myron21st 於 3-6-2007 02:24 發表

之前唔係講左呢咩,廿七分鐘
果個係有師兄話 如果ROF = 5先係咁耐

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-6-2007 02:30 發表

佢去左0團費地獄遊
莊家兄…我想問下老鼠兄發生咩事?
又參加左零團費無良導遊帶隊地獄自由行?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

回覆 #915 myron21st 的帖子

唔著火既話
本來無一物, 何處惹塵埃

好期待.....

唔知le個post會唔會過1000層

引用:
原帖由 myron21st 於 3-6-2007 02:05 發表

神既槍,平凡人點會見到
莫非就係傳說中細到睇唔到果枝

引用:
原帖由 match_man 於 3-6-2007 12:16 發表
好期待.....

唔 lock post 的相信會過
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 match_man 於 3-6-2007 12:16 發表
好期待.....

有排都未追到淫民既召集post.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 2-6-2007 03:20 發表

唔...

有興趣睇 3G 視象直播既朋友歡迎留個電話俾我, 橫惦我有 4 張 3G SIM card, 每個number射 30 分鐘Video call 我都仲俾得起既.
我部n93可以派上場了
引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
果套齒我二手返黎都用左4年仲係c豪未損
咁我真係想話比大家知..你地唔好扮代表lo......
我地又無話扮代表ge,只不過我地有眼不識泰山,原來成支aeg,靠三隻齒就可以有一雞8千ge功效,我地真係好想見識一下,見證一下wargame界神話!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-6-2007 12:58 發表

我部n93可以派上場了

我地又無話扮代表ge,只不過我地有眼不識泰山,原來成支aeg,靠三隻齒就可以有一雞8千ge功效,我地真係好想見識一下,見證一下wargame界神話!
你去唔去架?! 有人矛頭指住你wor...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-6-2007 13:01 發表

邊個個茅頭?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-6-2007 13:01 發表

佢成日都唔出現...會唔會去打game呢

其實我都係齋吹唔去
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 3-6-2007 13:37 發表
其實我都係齋吹唔去
佢到時味我地其中有人"無雷""白X"等等既形容詞黎講我地

引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
各位c兄....我比佢整過把m4...打左3年..
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
果套齒我二手返黎都用左4年仲係c豪未損
咁我真係想話比大家知..你地唔好扮代表lo......

發新話題