發新話題

唉!!!

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 2-8-2007 02:02 發表
以住都有?
有冇相??
yes....have 2005 & 2006 also have la....

引用:
原帖由 queen 於 2-8-2007 02:12 發表

yes....have 2005 & 2006 also have la....
我諗起Army green + MP5
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #92 皇家御貓 的帖子

仲有厨師BERET
本來無一物, 何處惹塵埃

入面果班怪獸都唔係cosplay嫁啦
玩一樣野可以好認真

比喻
你踢拖短褲t-shirt打住支ak,你可以話你打wargame
你full gear成套又可以話你打wargame

睇下你尊唔尊重個活動嫁姐

copy衫褲加支國狗槍又唔係貴
即使你著copy又好,真品又好
總好過你著條levis話你係打game囉

好似果班波鞋黨為例
既不算是cosplay,又不尊重場地,又不尊重wargame
我認為係侮辱囉

自上年之後,D cos友唔like D war game友呢個是事實,

都是果句"唔好無褥人地己文化"

引用:
原帖由 joey 於 2-8-2007 10:06 發表
自上年之後,D cos友唔like D war game友呢個是事實,

都是果句"唔好無褥人地己文化"
搞事份子

引用:
原帖由 mujiadam 於 2-8-2007 10:57 發表

搞事份子
我又想知上年做乜事俾人話到咁呢

引用:
原帖由 忽必烈 於 2-8-2007 11:20 發表

我又想知上年做乜事俾人話到咁呢
好似話週街跑....又玩COVER又開槍 , 影響到其他人....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

咁顛
玩到咁大
引用:
原帖由 皇家御貓 於 2-8-2007 14:24 發表

好似話週街跑....又玩COVER又開槍 , 影響到其他人....

是真架,full gear滿場飛,重撞到人添

引用:
原帖由 joey 於 2-8-2007 15:54 發表
是真架,full gear滿場飛,重撞到人添
我剩係知事後佢地死撐話係推廣wargame先令到眾多師兄火滾咋
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

推廣

影衰晒

引用:
原帖由 joey 於 2-8-2007 16:03 發表
推廣

影衰晒
佢意思係味推full???

害群之馬.....
本來無一物, 何處惹塵埃

係咪可以引用公安條例報警?

發新話題