發新話題

唉!!!

引用:
原帖由 Kane 於 4-8-2007 00:19 發表
係咪可以引用公安條例報警?
基本上....係

引用:
原帖由 queen 於 4-8-2007 01:02 發表

基本上....係
死la
我講左出尼唔知next year有無人報警

引用:
原帖由 Kane 於 4-8-2007 01:09 發表

死la
我講左出尼唔知next year有無人報警
咪盞被外界一竹篙打一船人....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #107 Kane 的帖子

出年咪越玩越大......
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 4-8-2007 04:56 發表
出年咪越玩越大......
咁我又唔想見到D報紙寫
"恐佈份子攻入會展, wargame迷被捕"
咁搞到"wargame迷"個型象仲差.....

喺cosplay嗰面, 已經對wargamer 反感..啦....
http://www.hkcosplayers.org/cgi-bin/lb5000/topic.cgi?forum=1&topic=5613&show=0

上次扮犬狼嗰位師兄幾幫手呀

引用:
原帖由 queen 於 5-8-2007 01:21 發表

咁我又唔想見到D報紙寫

喺cosplay嗰面, 已經對wargamer 反感..啦....
http://www.hkcosplaye ...
不過我有管道得知班人真係拎左好
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

[quote]原帖由 queen 於 5-8-2007 01:21 發表

咁我又唔想見到D報紙寫

回覆 #112 mctsang 的帖子

咁至溝通到麻

引用:
原帖由 mctsang 於 5-8-2007 02:01 發表

師兄,
同HK跌咳d細路嘈黎都哂氣
班人都打橫黎講....
咩""保衛緊人地玩既權利""
都on車ga

曾幾何時打街場與過佢地,2班人都與過
d思維同言行舉止真係得淡笑
老實講丫....我真係比呀犬狼師兄D言論笑到死咁滯....一路笑一路回.....一時又cosplay, 一時又唔係, 但又唔係wargamer, 只係...喜歡喺公眾場合拎枝槍出來show而令自己覺得開心的路人....(這好似係lock post前嘅最後定案...)........D point同定議一路係咁轉又對唔返之前D嘢........真係幾鬼好笑...

引用:
原帖由 mctsang 於 5-8-2007 02:01 發表

師兄,
同HK跌咳d細路嘈黎都哂氣
班人都打橫黎講....
咩""保衛緊人地玩既權利""
都on車ga

曾幾何時打街場與過佢地,2班人都與過
d思維同言行舉止真係得淡笑
仲話隊長..二十年經驗..
如果係咁就應該知道咩場合就著咩野衫
二十年經驗幾多歲呀
咁都吾知咩場合就要守該場合既規矩架咩
真係吾明而家d人諗乜架

引用:
原帖由 queen 於 5-8-2007 02:26 發表

老實講丫....我真係比呀犬狼師兄D言論笑到死咁滯....一路笑一路回.....一時又cosplay, 一時又唔係, 但又唔係wargamer, 只係...喜歡喺公眾場合拎枝槍出來show而令自己覺得開心的路人....(這好似係lock ...
兒童台果班小朋友我都費X事回佢~响酒吧搞軍服之夜要去成人區出Post...Ha..Ha...條友九成末戒奶~

[quote]原帖由 queen 於 5-8-2007 02:26 發表

老實講丫....我真係比呀犬狼師兄D言論笑到死咁滯....一路笑一路回.....一時又cosplay, 一時又唔係, 但又唔係wargamer, 只係...喜歡
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 queen 於 5-8-2007 01:21 發表

咁我又唔想見到D報紙寫

http://www.hkcosplayers.org/cgi- ... pic=5613&show=0

上次扮犬狼嗰位師兄幾幫手呀
扮犬狼嗰位師兄 ,不是我們這裡的那位吧??
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

唉,每年都是這類人,而要佐藤先生總要出現一次.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #110 queen 的帖子

睇完算, 唉.....
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題