發新話題

唉!!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 6-8-2007 01:04 發表

扮犬狼嗰位師兄 ,不是我們這裡的那位吧??
Sorry....is same person.....

This is the link here........
u can refer to the post in 同HK跌咳....same name and same photo.......

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=2579&highlight=%A4%FC%AFT

唉....點都唔明wargame look(軍人〕同coslpay有乜關係?
冇wargame 漫畫,冇wargame卡通?
cos離去威?

我覺得最6+1就係個三沙+頭巾+風鏡

不知所謂 :x :x

支M14襯呢個高Mount簡直無得頂!!

引用:
原帖由 mctsang 於 6-8-2007 17:26 發表
我覺得最6+1就係個三沙+頭巾+風鏡

不知所謂 :x :x
其實重點响呢度~!!

引用:
原帖由 bravohk 於 6-8-2007 20:23 發表

其實重點响呢度~!!
師兄果然明察秋毫
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-8-2007 20:52 發表

師兄果然明察秋毫
唔通走去睇小丑咩??

[quote]原帖由 bravohk 於 6-8-2007 20:23 發表

其實重點

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-8-2007 20:52 發表

師兄果然明察秋毫
wargame睇相職業病
睇相永遠唔睇中間

引用:
原帖由 bravohk 於 6-8-2007 20:23 發表

其實重點响呢度~!!
同我睇嘅一樣...

第一,做美國佬竟然影呢d打靶相會否有點兒那個呢?
第二,點解連果d花呢花碌既港女都去埋打靶呢?咁樣做好過癮咩??

佢地完全扭曲了打靶的真正意義,以為咁樣好形,好得意,就將一個嚴肅處決死刑販的一行為變為"po屎"!!!!!

剩係睇佢嗰4位嘅做型就夠出眾啦

引用:
原帖由 bravohk 於 6-8-2007 20:11 發表
支M14襯呢個高Mount簡直無得頂!!
鴨記野, 將就下啦

[quote]原帖由 WAIKO01 於 6-8-2007 01:04 發表

扮犬狼
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #132 queen 的帖子

跟住之後年年都會有呢D人, 唉......
何時了...........
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題