17 12
發新話題

強國最新款狙撃槍

強國最新款狙撃槍

Sorry, 死圖喎師兄

Okay now
鵰。豹。狸。獅。狒

要著涼鞋?

大6仔個支睇落"正"野!

我中意呢支多啲 !  •Model 110 FCP HS Precision – Fiberglass stock with five-round capacity in .338 Lapua Mag.

以图1既專業姿勢開槍 .....................佢射完應該要睇眼科

有D似
引用:
原帖由 tango1997 於 10-7-2012 21:45 發表
以图1既專業姿勢開槍 .....................佢射完應該要睇眼科

引用:
原帖由 tango1997 於 10-7-2012 21:45 發表
你唔識野姐! 人家有少林神功護體, 你啲鬼子佬理論唔曉架啦!

君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

圖一係喺外國狙擊比賽學番黎的....仲有D更該煨的

馬天尼的圖最少違反一個原則:舒服

跟槍有測距儀...?

噤樣

附件

10-7-2012 23:04, 下載次數: 195

10-7-2012 23:04, 下載次數: 183

唔知講咩好......

引用:
原帖由 暴力人民 於 10-7-2012 23:04 發表
噤樣
你估度度都有個洞比你落去咩.