發新話題

雄雞特種部隊

支手槍有marking嘛
近睇似SIG

SIG Pro SP2022
應該法佬訂造版,因為滑架上有法文

引用:
原帖由 ohnavi 於 29-3-2012 12:50 發表
上網search圖,右邊粒的似USP多DD
like chings above it should be sp2022

http://en.wikipedia.org/wiki/Nat ... _Intervention_Group

2022 is included in the equipment list. (surprisingly no hk pistols...)

thank you甘多位師兄出手相助

D 鎗咁濫既???? 又552, SCAR L, M4, MP5, MP9....但唔見有 FAMAS, 係唔係有咁既須要???

引用:
原帖由 kei_2000s 於 30-3-2012 22:17 發表
D 鎗咁濫既???? 又552, SCAR L, M4, MP5, MP9....但唔見有 FAMAS, 係唔係有咁既須要???
幾個部隊裝備唔同根本一D都唔出奇
可以一支槍走天涯ge根本得我地呢班game友

雄雞入面仲要分??? 咁d 人要熟曬咁多款鎗既特性??

引用:
原帖由 kei_2000s 於 31-3-2012 12:04 發表
咁不如唔好分seal/ranger/green beret/marine/delta
一個"美國特種部隊"就夠曬

引用:
原帖由 navyjaa 於 28-3-2012 23:27 發表
有無人有張  清晰一點的 Patch 圖呀 ? Thx

我下個零月影相比你睇........上星期日同佢地(GIPN)其中兩個既隊員打左場CQB.......同場重教左我一D...CQC既技巧....我用左幾個老解特種部隊既臂章同佢交换左一頂GIPN既cap帽,T-sirt,patch.......個零月後佢兩個會再泥香港交呢三樣野比我 ..........到時又打多場CQB交流.......

引用:
原帖由 kei_2000s 於 31-3-2012 12:04 發表
問過GIPN佢地用槍好雜.........但主要用G36C..MP5...GLOCK17......SIG2022

唔係愚人節 .........當日牛頭角某CQB場
交流CQB&CQC小休相

由於佢官階都幾大......所以唔洗笠頭......
佢另外位拍檔揸機多.......唔想露面......

附件

3-4-2012 14:28

獲贈送法國commandos臂章

引用:
原帖由 tango1997 於 3-4-2012 14:28 發表
唔係愚人節 .........當日牛頭角某CQB場
交流CQB&CQC小休相

由於佢官階都幾大......所以唔洗笠頭......
佢另外位拍檔揸機多.......唔想露面......
哇~~正喎
ching你就好啦

引用:
原帖由 tf141 於 3-4-2012 14:51 發表

哇~~正喎
ching你就好啦
6月份佢會再泥,到時 CQB交流洗唔洗預埋你?........正常人頭價錢
佢他今次泥係取經......因為佢地都轉左......開始用AEG同gas手槍做Training(成本問題)......所以大sir就泥香港揾架生
佢見到我枝SIG 2022隻眼發哂光

發新話題