發新話題

印國產神器迷你防彈車亮相

當你明白印度好多時都係同D用土槍既毛游打既時候, 有如此DESIGN真的夠了

這個底盤防一D小型反人員地雷都還可以

頂唔頂到12.7x99?
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

沙灘車feel

邊個天才諗D咁既設計架??
個D隊枝槍出泥既圓形窗囗仔  
入面得粒"的"擰開個窗囗....................我覺外面求其搵枝燒烤叉隊開塊圓形鐵餅....我要隊開佢...........車入面既人應該阻止唔到我
以呢架防彈車最高搭載3人......但有5個通窿既圓窗囗............我只係諗到兩樣野
1...........我隊開是但一個窗囗........我就掉個手榴彈入去........ 睇佢點死
2...........我隊開是但一個窗囗........然後塞枝AK槍頭入去個窿度玩"了槍"... ....D子彈係裡面反彈都彈死哂佢啦

笑死敵人, 等你輕敵, 再反攻
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-4-10 03:13 發表
邊個天才諗D咁既設計架??
個D隊枝槍出泥既圓形窗囗仔  
入面得粒"的"擰開個窗囗....................我覺外面求其搵枝燒烤叉隊開塊圓形鐵餅....我要隊開佢...........車入面既人應該阻止唔到我   ...
你都要佢企定定先玩到架...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 10-4-2012 11:19 發表

你都要佢企定定先玩到架...
我唔相信佢。。。。馮係障礙物都直撞照衝。。。。佢始終刀係要停

笑完就應該認真去睇下呢架車既用途同計設概念了.

我覺得圓形鐵係全車身最薄弱嘅地方!

車較高,避震機外露,實用性少少!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 tango1997 於 2012-4-10 11:38 發表

我唔相信佢。。。。馮係障礙物都直撞照衝。。。。佢始終刀係要停
咁不如用部私家車撞翻佢仲實際...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 10-4-2012 12:58 發表

咁不如用部私家車撞翻佢仲實際...
用防彈車撞防彈車

算把啦 印度

發新話題